Samsung QLED 98” TV – Tehnološka inovacija u vašem dnevnom boravku

0

Živimo u doba tehnoloških iskoraka u svijetu zabave i tehnologije. Sa svojim inovativnim funkcijama i naprednim karakteristikama, televizori su dizajnirani da promijene način na koji doživljavamo sadržaj na malim ekranima. Svijet filmova, kao jedan od ključnih elemenata vrhunske zabave i uživanja unutar vlastita četiri zida, najlakše ćemo istraživati putem zaslona kvalitetnog televizora. Kako bi svijet izvan našeg dohvata približili stvarnosti, pobrinuo se Samsung QLED 98” TV koji donosi brojne inovativne i moćne tehnologije za najbolje iskustvo gejmanja, uživanja u filmovima i serijama te ostalim zanimljivim aktivnostima.

Dove

Napredno televizijsko iskustvo

Samsung QLED 98” televizor obećava dosad neviđenu revoluciju u načinu na koji doživljavamo zabavu kod kuće, kombinirajući vrhunski dizajn i impresivne funkcije kako bi ponudio nezaboravno iskustvo gledanja. Ovaj televizor donosi nevjerojatnu rezoluciju od 4K, što znači da ćete doživjeti savršenu jasnoću i detalje na zaslonu. Prikaz je oštar i živopisan, a zahvaljujući Quantum Dot tehnologiji, kontrast na QLED televizoru je besprijekoran odnosno sadrži duboku crnu i svijetle bijele nijanse koje čine sliku još impresivnijom. Sadrži Neo Quantum Processor 4K procesor koji garantira brz odziv i precizno skaliranje slike, bez obzira gledate li omiljeni film, igrate video igre ili surfate internetom.

QLED

Posebnost je i Samsung Knox, platforma koja donosi niz prednosti za korisnike, ističući višeslojnu zaštitu za čuvanje osjetljivih podataka poput PIN-ova i lozinki. Knox sustav štiti uređaje od potencijalnih zlonamjernih napada, automatski blokirajući sumnjive aktivnosti i sprečavajući pristup “phishing” stranicama. Pored naglaska na korisničkoj sigurnosti, SmartThings platforma omogućava personalizirano iskustvo, olakšavajući povezivanje različitih uređaja radi jednostavne prilagodbe tehnologije. Na primjer, SmartThings omogućuje direktno povezivanje korisničkog računa s pametnim telefonom, kao što je Galaxy Z Flip5, bez potrebe za dodatnim prilagodbama aplikacija zahvaljujući funkciji sigurnosnog kopiranja pri prijavi.

QLED
OLED-S95C

Posebno osmišljen dizajn

Estetski privlačan televizor može biti središnja točka u dnevnom boravku ili prostoru za zabavu, pridonoseći općem vizualnom dojmu same prostorije. U skladu s time osmišljen je i QLED 98” 4K koji sadrži SuperSlim tanak dizajn, posebno impresivan za filmofile i gejmere. Veći zaslon bez ometajućih okvira pruža potpuno uronjeno iskustvo i čini svaki film ili igru spektakularnijim te stavlja fokus na sami sadržaj. Također, SuperSlim dizajn stvara vizualnu harmoniju u prostoru, bez suvišnih elemenata, pa se televizor može savršeno uklopiti u okruženje i pridonijeti vašem domu sofisticirani izgled.

SmartThings

Uz sve navedeno, QLED televizor dizajniran je i u skladu s održivim trendovima. Donosi AI Energy Mode način rada unutar SmartThings platforme. Ugrađeni senzor analizira okolinu i osvjetljenje u prostoriji kako bi prilagodio svjetlinu zaslona. Uz to može pratiti obrasce upotrebe televizora, a isto tako nudi analizu sadržaja (scenu po scenu) kako bi se suptilno prilagodila svjetlina zaslona, smanjujući potrošnju energije. Još jedna korisna značajka je Senzor za otkrivanje pokreta koja automatski smanjuje svjetlinu zaslona ako nije detektirana aktivnost korisnika u roku od dva sata. Također, ovaj uređaj dolazi sa SolarCell daljinskim upravljačem na solarnu energiju, čime se smanjuje potreba za baterijama i doprinosi zaštiti okoliša.

MPR