SPA opuštanje nikad bolje i pristupačnije ! Jeste li spremni za pravi proljetni odmor?

0
spa

Spa opuštanje, kako će mnogi prvo pomisliti, nisu samo tretmani koji nam osiguravaju bolji izgled i relaksaciju, već moćan način detoksikacije tijela, pomlađivanja, ‘liječenja’ brojnih zdravstvenih tegoba, poput nesanice ili dišnih problema, ali i prilika da se sa svojim partnerom, djecom, prijateljima povežete na dublji način. Vrijeme u kojem živimo, promijenilo je mnoge naše navike, pa su oslobađanje od stresa, mentalni oporavak, fizička relaksacija postali standard kad je u pitanju odmor. Da, želimo razgledavati kulturne i prirodne znamenitosti, želimo se i zabaviti, ali iznad svega rekreirati, opustiti u sauni ili na nekom ugodnom tretmanu. Vrijeme je za odmor u Termama Tuhelj!

Kako izgleda idealno SPA opuštanje?  

Opuštanje u sauni savršen je početak, a Terme Tuhelj atraktivnim programima u Svijetu sauna idealan su izbor za rješavanje svega toksičnog.

spa

Samo poželite i naći ćete se u mjehurićima privatnog jacuzzija ili u rukama vrsnih  fizioterapeuta na jednom od brojnih tretmana SPAeVITA centra. Poput Kleopatre okupajte se u mlijeku, uživajte u suhom četkanju ili Dionizijevoj kupki na bazi grožđa, uz neizostavni piling tijela, ali i svojoj djeci podarite prvo wellness iskustvo… A dan završite s čašom pjenušca i pogledom na prekrasne zagorske brežuljke.

Odlučite li se za posjet zagorskim termama svakog posljednjeg vikenda u mjesecu koji je rezerviran za Selfness program, između ostalog otkrit ćete i blagodati Zvučne kupke s himalajskim zdjelama i gongom.

Terme Tuhelj pravo su termalno carstvo

spa

Na adrenalinskim toboganima Vodenog planeta ne uživaju samo klinci. Vodene atrakcije prava su prigoda da se ponovo vratimo u djetinjstvo i uživamo u igri, zabavi i smijehu i pri tom napravimo nešto za svoje zdravlje. Ljekovita tuheljska termalna voda blagotvorno utječe na organizam, a plivanje oblikuje mišiće i topi kilograme. Prava priprema za ljetne dane!

Priroda liječi

spa

Lijepo vrijeme mami na šetnje, a romantični brežuljci oduševljavaju ljepotom. U vremenima kad tražite osamu, punjenje baterija i bijeg s asfalta nema ljepšeg boravka u prirodi s obitelji ili osobom koju volite. Još ako za smještaj odaberete hotel Well ili Glamping Village s 26 luksuznih mobilnih kućica s prekrasnom terasom i privatnom Wellness&Spa zonom, bit će to proljetni odmor za pamćenje.

LOLIPOP