SPAR Hrvatska i Nova TV daju priliku mladim poduzetnicima

0
SPAR

SPAR Hrvatska u suradnji s Novom TV pokreće medijski projekt „Startaj Hrvatska“ koji će pružiti jedinstvenu priliku za uspjeh poduzetnicima početnicima, inovatorima i svima onima koji se susreću s izazovima u nuđenju svog proizvoda širem tržištu.
Riječ je o televizijskom formatu kroz koji će kandidati dobiti konkretnu i aktivnu podršku u realizaciji plasmana vlastitog proizvoda na tržište, točnije na policama 114  SPAR supermarketa i INTERSPAR hipermarketa diljem Hrvatske. SPAR Hrvatska i Nova TV će mladim poduzetnicima putem mentorstva pomoći da svoje proizvode pripreme za tržište.Proizvodi koji će ući u selekciju moraju u dovoljnoj mjeri predstavljati novost na tržištu, te u kratkom roku u mogućnosti osigurati isporuku za police trgovine.
Poduzetnici će tijekom emisije prezentirati svoju priču, vlastiti proizvod i ispričati kako je tekao razvojni put do trenutka ulaska u projekt Startaj Hrvatska, ali i dobiti priliku da upravo svoje proizvode pripreme za tržište.
Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje u ovoj originalnoj emisiji koja cijeni kvalitetne poduzetne ideje, kreativnost i poglede na poduzetništvo putem telefona 060/800-068 i na novatv.hr/prijave.

O FORMATU:

Uspješan i originalan format prvi put emitiran u Sloveniji na POP TV-u, osmišljen nakon što je uočeno kako mladi ljudi imaju odlične ideje, ali nemaju dovoljno alata za dolazak na tržište. Jedan od najvažnijih medijskih projekata u Sloveniji u posljednjih 20 godina, zasad je doživio tri sezone. Koncept showa je takav da televizijska kuća poduzetnicima nudi medijsku vidljivost, a trgovački lanac posebnu prodajnu policu, što je jedinstvena prilika za proboj na tržište. Potrošači na taj način s lakoćom mogu prijavljene poduzetnike i njihove proizvode upoznati putem showa, pronaći u trgovinama, a svojom kupnjom ih i poduprijeti. Najuspješniji kandidati showa osvajaju jedinstvenu priliku: šestomjesečni ekskluzivni ugovor sa Sparom i medijsku potporu televizije, a tu je i nagrada za ”Hit proizvod” godine.

Naslovna fotografija: Helloquence/Unsplash

Dio ”O formatu” preuzet sa stranice Nova TV.