SPAR pripremio najveći izbor za pripremu najboljeg roštilja

1
SPAR

Za sve naše kupce u svim SPAR supermarketima i INTERSPAR hipermarketima pripremili smo najveći izbor i najkompletniju ponudu svega potrebnog za pripremu najboljeg roštilja. U širokom asortimanu kupci tako mogu pronaći gotovo dvadeset vrsta roštilja koji se mogu lako uklopiti u svaki vrt, terasu i balkon, bez obzira na veličinu.

Okrugli električni roštilj XL Barbecue prikladan je za sve one s vrtom i bez vrta uz kojeg će priprema ukusnog grilla postati još brža i jednostavnija, a u ponudi se nalaze i roštilj kupola, električni, plinski i klasični roštilji te višenamjenski pekači.

Uz roštilje nudimo i posebnu opremu te rekvizite koji pripremu grilla čine još lakšom i ukusnijom poput zaštitnih rukavica, silikonske podloge koja sprječava ljepljenje hrane na rešetku roštilja, košare za povrće te daske za dimljenje za bolji miris i aromu namirnica s roštilja.

INTERSPAR

Roštilj je nezamisliv bez dobrog mesa, pa kupci u svim SPAR i INTERSPAR trgovinama uz standardnu mesnu ponudu mogu pronaći i najveći izbor ćevapa poput onih banjalučkih, sarajevskih, ćevapa od junetine i ovčetine te premium junećih. Tu je i ostala ponuda kvalitetnog mesa pod robnom markom BBQ – pileći ražnjići i pileće file, juneće pljeskavice, carsko meso, svinjski vrat te grill kobasice.

Osim mesa, nudimo i posebne sireve za grill, ali i brojne namirnice iz vegetarijanskog asortimana poput veggie kobasica idealnih za vegeterijanski oblik grilla.

Cijelu grill ponudu potražite na našoj stranici Spar.hr gdje imate mogućnost pregledati cijeli online časopis Dobar tek na preko 60 stranica s brojnim receptima i savjetima za najbolji grill poznatog chefa Tomislava Špičeka.

404