Sportske atrakcije u Falkensteiner Punta Skali

0
Falkensteiner

Sedmi Zadarhalf triatlon održat će se početkom listopada, a ljeto u Falkensteiner resortu Punta Skala donosi sportske radionice i gostovanja austrijskih skijaška Reinfrieda Herbsta i Manfreda Prangera

Po mnogima najljepši srednje dugi triatlon, već tradicionalni sedmi Zadarhalf sa startom i ciljem u Falkensteiner resortu Punta Skala u Petrčanima nedaleko od Zadra, održat će se 10. listopada. Osim glavne utrke, srednje dugog triatlona koji uključuje plivanje na 1900 metara, vožnju bicikla 90 kilometara i trčanje 21.2 kilometara, isti dan održat će se utrka na 5 kilometara i akvatlon – plivanje i trčanje za djecu i mlade.

”Iako smo šest godina organizirali triatlon u svibnju, ove smo ga godine zbog svih okolnosti morali prebaciti na listopad. Falkensteiner Punta Skala je resort u kojem je sport iznimno važan, a triatlon je postao naš zaštitni znak. Ove godine imamo i Zadarhalf triatlon trening kamp koji počinje 3. listopada pod vodstvom Dejana Patrčevića, dvostrukog Ironman Kona World Champion PRO pobjednika i nositelja rekorda hrvatskog Ironmana. Savršen spoj za sve ljubitelje aktivnog života – i treninzi i uživanje u moru i svim benefitima resorta“, poručuju iz Falkensteinera.

falkensteiner

Ljeto u Punta Skali donosi i suradnju sa sportskim legendama. Ekskluzivna sportska radionica pod vodstvom austrijskih skijaša Reinfrieda Herbsta i Manfreda Prangera, pet dana treninga, zabave, savjeta i motivacije za sportaše profesionalce i amatere, traje od 13. do 17. srpnja.

I maleni će sportaši u srpnju i kolovozu doći na svoje. Dok ostatak obitelj uživa u odmoru u Falkensteiner Family hotelu Diadora, njihove najmlađe očekuje aktivna zabava u Hannover 96 nogometnoj školi u srpnju gdje će, uz puno zabave i treninga, treneri izabrati ”najbolje igrače” koje čeka višednevni probni trening u Hannoveru, gdje će moći zaviriti iza kulisa kluba i navijati na lokalnoj utakmici. Za malene nogometaše od šest do četrnaest godina tijekom kolovoza bit će organiziran i nogometni kamp s nogometnim klubom Austria Wien.

Jedinstvena ponuda ovog sportskog i ekološkog resorta uključuje i vanjski sportski centar sa sedam teniskih terena i terenima za mini golf, nogomet, košarku, odbojku, badminton, dva padel terena i dva terena za odbojku na pijesku. Izgradnjom novog sportskog kompleksa resort će dobiti i profesionalni fitness centar na 500 m2, prostorije za jogu i vježbanje, sportski bar, rent a bike stanicu uz teniske i ostale terene.

LOLIPOP