Sportske gležnjače su hit ove jeseni!

0

Ovogodišnja moda je u znaku udobnosti. Stoga i ne čudi da jesensku hit kombinaciju čine sportske gležnjače, tople, prilagodljive i moderne.

Sportske gležnjače su obuća koja će nadopuniti svaki stil odijevanja. Od sportskog do casual, a uz par maštovitih ideja izvrsno će se uklopiti i u nešto elegantniji stil, kao što je primjerice kombinacija  maksi haljine, dugog zimskog kaputa i jednobojnih gležnjača sa čarapom. Može se i drugačije kombinirati, primjerice, dugačka uska jednobojna haljina u kombinaciji s gležnjačama sa životinjskim printom.

gležnjače

gležnjače

Ljubiteljice trendova i udobnosti oduševit će izbor upravo takvih gležnjača u Massu jer je ponuda obogaćena raznolikim modelima sportskih gležnjača koje se izvrsno mogu uklopiti u poigravanje s raznim modnim kombinacijama.

gležnjačegležnjače

Naglasak kod  svih kolekcija je na zanimljivim detaljima koji svaku sportsku gležnjaču čine zanimljivijom. Ove godine oduševljavaju modeli u metalnim nijansama, a u trendu i dalje ostaju modeli s naglašenim znakom logotipa. To je obuća koja se izvrsno uklapa sa casual stilom odijevanja, posebice s modernim trenirkama ili u nešto klasičnijoj varijanti, u kombinaciji s traperom, bez obzira jesu li to klasične traperice, kombinezon ili suknja.

Ponuda novih modela sportskih gležnjača nalazi se u svim Mass trgovinama i na Mass webshopu.

AKTERPUBLIC