Što je Bolt pripremio za Dan zaljubljenih?

0
Bolt

Uz malu pomoć Bolta ovog Valentinova poklonite ljubav napuštenim životinjama

Valentinovo je praznik kada slavimo ljubav, a kakav bi to praznik ljubavi bio bez divnih dlakavih stvorenja koja nas bezuvjetno vole!? Upravo zato Bolt, vodeća europska platforma za prijevoz na zahtjev, u suradnji s Noinom Arkom, udrugom za zaštitu životinja, podiže svijest o napuštenim životinjama.
Na Dan zaljubljenih Bolt je odlučio pomoći vam u potrazi za srodnom dušom te izliječiti slomljena srca životinja koja su napuštena u skloništima. Stoga danas tijekom cijelog dana Bolt svojim korisnicima poklanja kod u iznosu od 45 kuna. Sve što je potrebno je otići na internetsku stranicu Noine Arke, pronaći psića ili mačku koja vam se sviđa te upisati njegovo ime kao promotivni kod. Primjerice, odete na stranicu, zatim u rubriku Udomi psa te odaberete Maylu. Upisivanjem imena MAYLA pod rubriku promocije u mobilnoj aplikaciji aktivira se kod.

Bolt

Prva osoba koja upiše ime pod tim kodom te prva ostvari vožnju dobiva popust, dok drugi moraju nastaviti potragu za kodom koji nije već iskorišten.
Također, ovaj vikend Noina Arka organizira posebno događanje – VAUlentinovo & MIJAUlentinovo koje će se održati 15. i 16. veljače od 10 do 16 sati u Franjčevićevoj ulica u mjestu Dumovec. Svi posjetitelji imati će priliku upoznati štićenike i prošetati ih oko prihvatilišta. Dobrodošli su svi, bez obzira na godine – jer ljubav prema životinjama ne poznaje granice. Svi građani mogu iskoristiti popust od 30 kuna na svoju prvu vožnju Boltom ako upišu kod za popust – NOINA30.
Posjetite stranicu Noine Arke, iskoristite Bolt kodove te provedite vikend u društvu štićenika udruge. Poklonite im malo pažnje i oni će vam ispuniti srce, a možda vam se dogodi i ljubav na prvi pogled.

# # #
O tvrtki Bolt:
Bolt je vodeća europska platforma koja je usmjerena na jednostavniji, brži i pouzdaniji urbani prijevoz. Platformu je osnovao Markus Villig, a pokrenuta je 2013. godine. Bolt je jedna od najbrže rastućih platformi za prijevoz u Europi i Africi, s investitorima koji uključuju Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital te suosnivača uspješnog startupa TransferWise Taaveta Hinrikusa. Bolt ima više od 30 milijuna korisnika u više od 35 zemalja diljem svijeta. Više informacija potražite na www.bolt.eu