Svestrane mokasine – obuća s kojom ne možete pogriješiti!

0
mokasine

Za svaki komad odjeće moguće je pronaći odgovarajući par mokasina

Mokasine, kao vječna klasika, omiljena su obuća s kojom ne možete pogriješiti.  Napravljene su uglavnom od prirodnih materijala, brušene kože, antilopa, te su iznimno mekane i udobne.

To su cipele koje nikada ne izlaze iz mode i bez problema ih možemo prilagoditi bilo kojem stilu odijevanja. Ljeti su izvrstan odabir za poslovne prigode, udobne su i praktične i u njima se lako može izdržati više sati. Primjerice, mokasine sa zmijskim uzorkom i „špic“ vrhom, koje se nalaze u ponudi Mass obuće,  izvrsno pristaju uz jednostavno odijelo s hlačama dužih nogavica koje gotovo da dodiruju tlo. Nećete pogriješiti ako takve mokasine kombinirate i uz traperice ili elegantne crne hlače.

One dozvoljavaju da budete maštoviti i da se stilski poigrate s odjećom, bez obzira na prigode. Za svaki komad odjeće moguće je pronaći odgovarajući par mokasina. Na primjer, mogu se kombinirati s kratkim traper hlačama i dužom jaknom, dok se klasične crne i smeđe mokasine mogu kombinirati uz elegantne kratke hlače i uz jednostavni top, a s njima će svoj stil upotpuniti i sve ljubiteljice dugačkih haljina. No, jedna od „najsigurnijih“  kombinacija ipak je ona koju čine bijela košulja, jednostavne traperice i jednobojne mokasine s ukrašenim prednjim dijelom.

Za kraj nam samo još ostaje riješiti dilemu – mogu li se mokasine nositi na bosu nogu? Odgovor je – apsolutno da, iako će se većina žena odlučiti za čarape stopalice, a one odvažnije će mokasine kombinirati s dokoljenkama u raznim bojama i uzorcima.

AKTERPUBLIC