TEFAL – OptiGrill Elite za duuuuugu sezonu roštiljanja

0

Inteligentni roštilj za savršene rezultate pečenja

Roštiljajte kao profesionalac i oduševite sve svoje najmilije bez obzira na njihove preferencije u pripremi mesa, od slabije do dobro pečenog. To ćete moći učiniti zahvaljujući patentiranoj OptiGrill inteligentnoj tehnologiji: ona automatski prilagođava idealne parametre kuhanja u odnosu na debljinu hrane za savršene rezultate pečenja.

Otkrijte najneobičniji doživljaj roštiljanja u kući: intuitivni pomoćnik na roštilju vodi vas korak po korak za roštiljanje na dohvat ruke, znate kada treba dodati i ukloniti svoje meso, bilo da volite slabije, srednje ili dobro pečeno.

OptiGrill Elite također pruža izvanredno pečenje zahvaljujući novoj funkciji Searing Boost za meso koje se peče do savršenstva i čak ima na sebi tamnije pruge od roštilja, baš kao da je pečen na roštilju u restoranu.

Uživajte svakodnevno u beskrajnim mogućnostima roštiljanja zahvaljujući 12 automatskih programa. Ovaj električni roštilj možete koristiti za pripremu  mesa, za ukusnu piletinu, ribu, povrće i ostalu hranu po izboru, bez potrebe za nadgledanjem. Od njegovih ukupno 12 programa, 4 programa su posebno namijenjena za pečenje povrća: krumpir, paprika, patlidžan, rajčica. U automatskom načinu rada postoje dvije opcije rada: funkcija za smrznutu hranu i funkcija naglog pečenja

Osim automatskog načina rada postoji i ručni način rada u kojem opcije temperature i trajanja pečenja podesite sami.

U perilici za posuđe mogu se prati ploče za pečenje i posuda koja skuplja sokove od pečenja.

Zahvaljujući ovom roštilju iskusit ćete bezbrižno  pečenje za razliku svih ostalih koji vam se nude na tržištu. OptiGrill Elite prodaje se s knjižicom recepta i aplikacijom za beskrajne mogućnosti kuhanja!

Glavne karakteristike:

OptiGrill

Uživajte u savršenim rezultatima pečenja

Postignite uspjeh svaki put i oduševite sve svoje najdraže bez obzira na njihove preferencije u pripemi mesa, od slabije do jače pečenog. Vaš Optigrill ELITE omogućava inteligentno mjerenje debljine mesa i uzimanje u obzir broj komada automatski prilagođavajući vrijeme pečenja.

OptiGrill

Najneobičniji doživljaj roštiljanja

Prednji dio kućišta roštilja sa svojim intuitivnim pomoćnikom vodi vas korak po korak roštiljanje na dohvat ruke: znate da je vaše meso spremno bez obzira da li volite slabije, srednje ili jače pečeno.

OptiGrill

Kvalitetno pečeno kao u restoranu

OptiGrill Elite također pruža izvanredno pečenje zahvaljujući novoj funkciji Searing Boost za meso koje se peče do savršenstva i čak ima na sebi tamnije pruge od roštilja, baš kao da je pečen na roštilju u restoranu.

Uživajte svakodnevno u beskrajnim mogućnostima pripreme mesa i povrća

12 automatskih programa za meso, piletinu, ribu, povrće i drugo, bez potrebe za nadgledanjem, omogućava postizanje   savršenih rezultata pečenja. Pripremajte ukusne hamburgere bez čekanja ljepših dana i boravak na otvorenom! Od njegovih ukupno 12 programa, 4 programa su posebno namijenjena za pečenje povrća: krumpir, paprika, patlidžan, rajčica.

IN MEDIAS RES KOMUNIKACIJE