Terasa restorana O’brok, smještenog u rodnoj kući Augusta Šenoe, zanimljiva je gastro oaza na kojoj vrijedi provesti ljeto

1
O'BROK

Počele su Ljetne večeri u O’broku

Na jednoj od najljepših terasa u gradu, na dobro poznatoj starozagrebačkoj lokaciji , u restoranu  O’brok, na Langovom trgu 6, mnogo je razloga zbog kojih biste trebali posjetiti ovaj gastro kutak i iskoristiti priliku ljetnog izlaska gradom.  Počele su Ljetne večeri u O’broku, zanimljiv eno gastro  program, koji se održava cijelo ljeto, svakoga dana osim nedjelje od 17 do 23 sata.

O'BROK

Predivni otmjeni interijer restorana O’brok, koji je smješten u rodnoj kući književnika Augusta Šenoe,  uz pripadajući atrij unutar kojeg se nalazi čarobna terasa, sakrivena od pogleda, a istovremeno prozračna i stvorena za ugodna druženja, ovog ljeta se ponovno nameće kao inovativno hit gastronomsko utočište.

Ljetni predah uz promotivne cijene premium pića i domaće delicije

Osim privlačnog interijera i lokacije, program ljetnih večeri u O’broku osvaja zavidnom paletom pića. Uživajte u savršenom osvježenju, bilo kao potpuni predah nakon cijelog dana,  nakon posla ili navečer. Po promotivnim cijenama kušajte Perković rakije i gin, te vrhunska vina i pjenušce iz Petrač vinarije.

Gastro ponuda prilagođena je ponudi sezonskih namirnica pa je jelovnik nadopunjen i nekim novim jelima. Tanjur u O’broku obiluje delicijama, a sve što se na njemu poslužuje  predstavlja domaći izvorni proizvod – od sastojaka s obližnjeg Dolca, mesa iz OPG-ova iz Like i Slavonije, svježe jadranske ribe, pa do sezonskog domaćeg voća i povrća. I priprema je tradicionalna i ručna, od kruha preko raznih savijača i njoki, pa sve do rezanaca za juhu.

Svakako vrijedi isprobati delicije poput domaćeg dalmatinskog pršuta i sira,  fuži s tartufima, rižota sa kozicama, njoki sa škampina, hladne salate s biftekom i povrćem, zapečenog patlidžana s mozzarelom i šalšom, istarske  maneštre i žgvaceta, raznih juha i deserta, od domaćih zagorskih štrukli, do voćnih pita ili dalmatinske rožate.

U skladu sa svim epidemiološkim preporukama i uz najviše higijenske standarde, a nudeći jedan drugačiji doživljaj i specifičnu gastronomsku ponudu, ljetne večeri u O’broku idealne su ako se želite opustiti i uživati u posebnoj atmosferi, vrhunskoj hrani i premium pićima po promotivnim cijenama.

O’brok. Domaće i točka.

AKTERPUBLIC