Terme Olimia: u mjesecu žena iznenadite majku, sestru ili prijateljicu

1
Terme Olimia
Foto: Alma Rabadan

Ljepota života je u ljudima s kojima ga dijelimo. Sami, u paru ili u društvu najdražih prijateljica u Termama Olimia otkrijte ljepotu ljubičaste boje i snagu ženske energije

Kada su znanstvenici u jednom istraživanju pitali ljude treće životne dobi što bi u životu učinili drugačije da mogu vratiti vrijeme unatrag, najčešći odgovori bili su vezani uz odnose s ljudima. Primjerice, većini je bilo žao što nisu provodili više vremena s roditeljima ili što su zbog obveza zapostavljali partnera i prijatelje. Nemojte da se i vama dogodi da vrijednost ljudi oko sebe spoznate tek u zalasku života. Dijelite vrijeme s dragim osobama, a za sadržaj tih trenutaka potražite inspiraciju u wellness predahu. Predlažemo da nekoliko opuštajućih dana provedete u Termama Olimia, u kojem je ožujak službeno mjesec žena pa nećete pogriješiti ako na wellness break povedete omiljene prijateljice.
Ljubičasta je boja harmonije

Terme Olimia
Foto: Alma Rabadan

Već, primjerice, relaksacija uz razgovor u deset godina službeno najboljem wellnessu u Sloveniji – Wellnessu Orhidelia, ili boravak u Svijetu sauna s bogatim programima – među kojima su Gospodari vjetra apsolutni hit – učinit će puno za vaše raspoloženje, ali i zdravlje. Doživite zvuk podvodne glazbe, energiju gejzira i rijeke koja vas vodi do čarobne svjetlosne jame. Osjetite slobodu izbora na privatnoj terasi s bazenom ili predahnite u sobi s vodenim krevetima koji će vam pružiti osjećaj kao da ste na oblaku. Luksuzni interijer Wellnessa Orhidelia inspiriran crnom orhidejom, u tonovima je ljubičaste koja provjereno opušta i oslobađa pozitivne emocije. To je poznata boja sklada i harmonije koju žene obožavaju, a nastaje kada se spoje crvena, boja energije i plava, boja duhovnosti.
Jer zaslužujete najbolje

Terme Olimia
Foto: Alma Rabadan

Muškarci mogu satima pričati o nogometu i pivu, no kad trebaju razgovarati sa ženom – osobito ako je taj razgovor malo emotivniji – njihova koncentracija ne može trajati dulje od šest minuta. Razgovori s majkom, sestrom ili prijateljicom nezamjenjivi su. Mjesec žena u Termama Olimia savršena je prigoda da provedete vrijeme u društvu najdraže žene i zajedno uplovite u svijet opuštanja, jer zaslužujete samo najbolje.
Bogatstvo termalne vode i vodenih atrakcija, izvrsna ponuda, ugodan i relaksirajući interijer, mogućnosti brojnih izleta u okolici…, samo su dio bogatog sadržaja koje nudi ova popularna slovenska destinacija.
Više o ponudama Terma Olimia potražite na www.terme-olimia.com