Trgovina Sol i papar pokrenula klub profesionalnih chefova

0
Trgovina Sol i papar

Trgovina Sol i papar pokrenula je CHEFS klub namijenjen svim profesionalnim kuharima

Omiljeno odredište svih kuhara profesionalaca, ali i kuharskih entuzijasta, foodieja, blogera te svih onih u potrazi za izvrsnim poklonima, trgovina Sol i papar, smještena u zagrebačkoj Vlaškoj ulici na broju 78, pokrenula je CHEFS KLUB.
Registracijom na Internet stranici www.solipapar.com, kuhari profesionalci imaju priliku učlaniti se u klub koji im osigurava niz pogodnosti poput raznih ekskluzivnih popusta na noževe i profesionalnu kuharsku opremu, prioritetnu dostavu, podršku i profesionalne prezentacije te mogućnost da prvi saznaju i iskoriste novitete.


Za početak i dobrodošlicu kuhare očekuje 30% popusta na Samura noževe.
Sol i papar već više od deset godina nudi najvećeg izbor vrhunskih noževa, ali i sve što je potrebno za dobro opremljenu profesionalnu i privatnu kuhinju – od klasičnih tava, kvalitetnih pregača i kuharske odjeće, finog porculana do modernih gadgeta za zabavu u kuhinji ili detalja koji svakoj kuhinji daju jedinstven završni sjaj.
Samura, Global, Staub, de Buyer, le Creuset, Emile Henry, Lodge, Smeg, Kitchen Aid, Big Green Egg, Lekue, Tala, Rosenthal, Vin Bouquet– samo su neki u nizu brendova koji se mogu naći u dućanu u Vlaškoj 78 kao i naručiti on line na stranici www.solipapar.com.