U 9 godina postojanja Vivre je pomogao urediti domove više od 1.1 milijuna zadovoljnih kupaca u 9 europskih zemalja

1
VIVRE

U povodu 9. rođendana Vivre svojim kupcima donosi i do 80 % popusta na različite kategorije namještaja

Vivre, vodeći online trgovac namještajem i predmetima za uređenje doma, u 9 godina poslovanja postao je glavno odredište svi onih koji žele postati dizajneri vlastitog doma, a kroz njegovu online trgovinu prošlo je više od 1.1 milijun zadovoljnih kupaca. Od toga je čak 125.000 njih iz Hrvatske, koja je četvrto najveće tržište, na kojem je Vivre prisutan posljednjih 7 godina.

Da su raznoliki asortiman namještaja i dodataka za uređenje doma u glamuroznom, klasičnom, industrijskom, modernom i skandinavskom stilu prepoznali kupci sa svih 9 tržišta potvrđuje i podatak da je u 9 godina Vivreovog postojanja dostavljeno čak 6,3 milijuna paketa. Njih čak 600.000 stiglo je na adrese u Hrvatskoj, čineći ju četvrtim najvećim tržištem i u tom segmentu, nakon Rumunjske, Bugarske i Mađarske.

vivre

Zahvaljujući Vivreovoj raznovrsnoj ponudi, niti kupci koji preferiraju ne tako uobičajene stilove uređenja, poput japandija, shabby chica i cottagecorea, neće ostati praznih ruku, a na raspolaganju im je više od 150.000 modela namještaja, dekoracija, tekstila i dodataka te 1.000 različitih brendova sa svih strana svijeta, koje Vivre nudi putem internetskih trgovina i mobilnih aplikacija. Ipak, najtraženija kategorija proizvoda bila je i ostala namještaj, koja je u posljednjih 9 godina ostvarila ukupan prihod od prodaje u vrijednosti većoj od 80 milijuna eura.

vivre

“Vivreovu 9. godišnjicu dočekali smo poslujući u 9 zemalja i držeći korak s brzim tempom kojim se e-trgovina razvija. Rast u prvom tromjesečju 2021. pokazuje nam da smo na dobrom putu ostvarenja predviđenog godišnjeg rasta od 30 %, što nam daje dodatan poticaj za važne investicije u svim poslovnim područjima, sa željom da u narednim godinama postanemo glavni online trgovac namještajem i predmetima za uređenje doma u regiji”, rekla je Monica Cadogan, izvršna direktorica i suosnivačica tvrtke Vivre.

U sklopu slavljeničke kampanje Vivreovi kupci sve do 19. svibnja 2021. imaju prilike uživati u popustima i do 80 % na namještaj, kauče i naslonjače, kućni tekstil, kuhinjski pribor i pribor za jelo, ukrase, tepihe i mnoge druge kategorije, dok će za narudžbe koje premašuju iznos od 500 kn moći ostvariti besplatnu dostavu.

O Vivreu

Vivre je vodeći online trgovac namještajem i predmetima za uređenje doma u srednjoj i istočnoj Europi, pokrenut u travnju 2012., koji posluje u 9 država: Hrvatskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Sloveniji, Češkoj, Poljskoj i Grčkoj. Vivre svakodnevno putem internetskih trgovina i mobilnih aplikacija nudi na tisuće novih proizvoda te tako ispunjava obećanje dano svojim kupcima i osigurava im online destinaciju na kojoj mogu pronaći namještaj i dodatke prilagođene njihovoj osobnosti i životnom stilu.

MEDIA VAL