Uz kupnju pametnih telefona iz Samsung Galaxy S21 5G serije na poklon dobivate Galaxy A02s

1
S21 5G

Tvrtka Samsung Electronics objavila je početak specijalnog promotivnog razdoblja koje traje do 13. lipnja, gdje uz kupnju pametnih telefona iz Galaxy S21 5G serije na poklon dobivate i Galaxy A02s.

Samsung Galaxy S21 5G serija pametnih telefona ostvarila je tehnološki vrijedan pomak zahvaljujući jedinstvenim mogućnostima kamere za snimanje u visokoj rezoluciji. Nadalje, Galaxy S21 5G serija predstavila je pametne telefone kompaktnog dizajna koje oplemenjuje vrhunski AMOLED zaslon s brzinom osvježavanja od 120 Hz. Ono što posebno ističe ovu seriju je i podrška za S Pen olovku na Galaxy S21 Ultra 5G, kojom korisnici mogu crtati, pisati i uređivati s lakoćom.

Galaxy S21 ultra

Isto tako, Samsung je krajem prošle godine predstavio i Galaxy A02s, inovativni i svestrani pametni telefon kao rezultat razvoja pametnih telefona s naprednim opcijama. Galaxy A02s predstavljen je s Infinity-V zaslonom, kao i snažnom baterijom od 5000 mAh koja je spremna za brzo punjenje.

Kako bi korisnici ostvarili pravo na Galaxy A02s, nakon kupnje uređaja potrebno se prijaviti unutar Samsung Members aplikacije najkasnije do 22. lipnja 2021. godine. Za više informacija o promociji posjetite https://www.samsung.com/hr/offer/double-reason-to-smile.

S21 5G
Galaxy A02

Korisnici su uz promociju pozvani iskoristiti i Samsung program vjernosti Lounge unutar Samsung Members aplikacije za mnoštvo sjajnih popusta, ponuda i iznenađenja. Benefiti Samsung programa vjernosti nisu limitirani brojem korištenja i može ih koristiti isključivo vlasnik premium Samsung uređaja i do dvije godine nakon aktivacije korisničkog računa. Više informacija možete pronaći na https://www.samsung.com/hr/offer/members-lounge/.

O tvrtki Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung nadahnjuje svijet i oblikuje budućnost transformirajućim idejama i tehnologijama. Tvrtka redefinira svjetove televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sustava i memorije, LSI sustava, ljevanih i LED rješenja. Za najnovije vijesti posjetite Samsung Newsroom na adresi http://news.samsung.com.

MILLENIUM PROMOCIJA