Uživajte u najboljim filmovima i serijama uz Samsung i HBO GO

0
Samsung HBO GO

Tvrtka Samsung Electronics udružila je snage s jednim od najpopularnijih servisa za streaming serija i filmova HBO GO, pripremivši korisnicima posebne pogodnosti. Svi koji od 1. svibnja do 30. lipnja odluče kupiti Samsung QLED televizore iz 2019. ili 2020. godine na poklon mogu dobiti čak 12 mjeseci pristupa najboljim serijama i filmovima uz HBO GO. Također, poklon od 4 mjeseca uživanja u HBO GO-u moguće je ostvariti i prilikom kupnje jednog od uređaja Galaxy S20 serije i to u Samsung online trgovini.

Samsung S20 uređaji i HBO GO

Suradnja Samsunga i HBO-a posebno će oduševiti sve koji su do kraja lipnja u potrazi za novim pametnim telefonom. Odlučite li nabaviti jedan od premium uređaja iz Galaxy S20 serije koja integrira naprednu 5G tehnologiju i umjetnu inteligenciju, na poklon dobivate i 4 mjeseca gledanja najboljih serija i filmova uz HBO GO.

HBO GO sadržaj uz vrhunsku QLED tehnologiju

Ova pogodnost osobito će se svidjeti svim obožavateljima zanimljivog sadržaja, ne samo kada je riječ o TV kanalima već i internet uslugama videa na zahtjev, među kojima je i popularni HBO GO. Tome doprinosi i činjenica da je gledanost televizije u Hrvatskoj u posljednje vrijeme u značajnom porastu. Konkretno, usporedba rezultata iz ožujka ove godine s istim razdobljem prošle godine pokazuje da je prosječno vrijeme gledanja po pojedincu na višoj razini, osobito u četvrtom tjednu ožujka, kada je zabilježen porast gledanosti od 48%.[1]

U sklopu ove pogodnosti, korisnici će osim u vrhunskoj Samsung QLED tehnologiji uživati i u poznatim serijama poput Westworlda, Pravog detektiva ili Igre prijestolja te ostalom poznatom HBO sadržaju. Bez obzira na vrstu sadržaja, visoka rezolucija QLED modela i širok izbor dimenzija u skladu sa potrebama korisnika doprinose vrhunskom iskustvu gledanja.

Ovisno o tome koji model televizora odaberu, korisnici će dobiti poklon vaučer za HBO GO uslugu u trajanju od šest, devet ili 12 mjeseci. Za korištenje vaučera, potrebno je registrirati svoju kupovinu u roku od 14 dana od datuma izdavanja računa. Nakon aktivacije vaučera, korisniku samo preostaje uživanje u izboru više od 300 serija i 850 filmova dostupnih uz HBO GO.

Za više informacija posjetite https://www.samsung.com/hr/offer/hbo-go-promo/.

[1] Nielsen osvrt na gledanost televizije zabilježen na nacionalno reprezentativnom panelu u ožujku

MPR