Vivre donosi prvo ljetno izdanje kampanje Crni petak (Black Friday) s popustima do 85% na sve odabrane proizvode

0
Crni petak

Kampanja počinje 8. srpnja i trajat će do 15. srpnja

Vivre, najveći online trgovac namještajem, dekoracijama i predmetima za uređenje doma u središnjoj i istočnoj Europi, po prvi put predstavlja ljetno izdanje Crnog petka (Black Friday), koje počinje u srijedu 8. srpnja u 18:00 sati te će trajati tjedan dana, do 15. srpnja.

Kupci će na stranici Vivre.hr u tom razdoblju moći birati između brojnih proizvoda iz svih kategorija, koji će se u sklopu ove kampanje nalaziti u ponudi po cijenama sniženima i do 85 posto.

Nakon što je prošlogodišnja standardna kampanja Crni petak na Vivre online trgovini bila rekordna, s preko 90 000 narudžbi ukupne prodajne vrijednosti od oko osam milijuna eura, premijerno izdanje ljetne kampanje kupcima primjerice nudi umjetnine i rasvjetna tijela s početnim cijenama od 62,58 kn, tepihe od 78,23 kn, plahte od 156,48 kn, vrtni namještaj od 476,92 kn te sofe već od 780,91 kn.

„Prethodne mjesece većina nas je provela u svojim domovima zbog čega smo se mogli više posvetiti prostoru u kojem živimo. Kako Vivre oduvijek brine za želje i potrebe svojih kupaca, naša odluka da ih iznenadimo prvim ljetnim izdanjem kampanje Crni petak predstavlja odgovor na njihov naglo povećan interes za proizvodima za uređenje i opremanje doma. I ovaj put smo u jako kratkom vremenu s našim dobavljačima širom svijeta uspjeli dogovoriti iznimno pristupačne cijene, kako bismo svim zainteresiranima pružili priliku da povoljno urede svoju kuću, stan, vrt ili terasu”, poručio je Iulian Veghes, potpredsjednik marketinga Vivrea.

Andrei Stănescu, komercijalni direktor Vivrea, u povodu početka ljetne kampanje Crni petak (Black Friday) dodao je: “Unatoč mnogim transportnim ograničenjima uzrokovanima aktualnom pandemijom, uspjeli smo u naša skladišta dopremiti na tisuće komada namještaja, dekoracija i predmeta za uređenje doma, koje ćemo našim vjernim kupcima, kao i do sada, brzo dostaviti na njihove kuće adrese”.

Tijekom ljetnog izdanja Crnog petka (Black Friday) Vivreovi kupci iz Hrvatske, Rumunjske, Bugarske, Mađarske, Slovačke, Slovenije, Češke, Poljske i Grčke moći će birati između tisuća proizvoda iz kategorija namještaja, kućnog tekstila i tepiha, kuhinje i ukrasa, rasvjetnih tijela, kupaonice te lifestyle kategorije, sniženih i do 85 posto.

Sve dodatne informacije o ovoj kampanji i sva dodatna iznenađenja možete otkriti na www.vivre.hr/blackfriday.

O Vivreu

Vivre je vodeći online trgovac namještajem i predmetima za uređenje doma koji posluje u 9 država srednje i istočne Europe: Hrvatskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Sloveniji, Češkoj, Poljskoj i Grčkoj. Vivre je pokrenut u travnju 2012. te je od tada uspješno dostavio više od 3 milijuna narudžbi kupaca. Riječ je o mjestu koje nudi više od 150 000 proizvoda i 1 000 različitih brendova sa svih strana svijeta, što je do sada prepoznalo 820 000 kupaca, koji su naručili više od 4,8 milijuna narudžbi. Ponuda Vivre online trgovine uključuje namještaj, dekoracije, tekstile i predmete za uređenje i opremanje doma koji će zadovoljiti najrazličitije ukuse i preferirane stilove kupaca, po čemu se ne pozicionira kao klasičan trgovac, već svojevrstan “dizajner interijera”. Obećanje koje Vivre daje svojim kupcima otkad je započeo s radom je da im osigurava online destinaciju na kojoj mogu pronaći namještaj i predmete prilagođene njihovoj osobnosti i životnom stilu.

Sve informacije o Vivre proizvodima mogu se pronaći na www.vivre.hr.

MEDIA VAL