Vjetar promjene – ljetno izdanje magazina Naturala Life

0

Ova nas je godina itekako zatekla nespremne i bacila u vrtlog događaja koji će svoje mjesto pronaći na stranicama budućih udžbenika iz povijesti. Oduzela nam je slobodu kretanja, druženje s voljenim osobama i male rituale koji život znače dok je vjetar promjene nemilosrdno zavijao. Nije preostalo ništa drugo nego prepustiti se i prilagoditi kormilo, preispitati dosadašnje životne odluke i način na koji neke stvari uzimamo zdravo za gotovo. U svakom zlu neko dobro, zar ne?

Kako je i tvrtki Nativa Media također trebalo neko vrijeme za prilagodbu, preskočili su proljetno izdanje časopisa Naturale Life i bacili se u izradu novog projekta – Naturale Health – usporedno pripremajući pravu poslasticu. U ljetno su izdanje Naturale Life marljivo pretočili svu svoju inspiraciju i nadu za bolje sutra pripremajući primjenjive savjete, inspirativne priče i genijalne intervjue koji podupiru tezu da „Na ovom svijetu samo mijena stalna jest“. Tako su vam u ovome broju izdavači portala Naturala.hr, između ostalog, pripremili i razgovor s Gospodinom Promjenom – Massimom Savićem i priču o talentiranim kantautoricama imena Femme Nouvelle.

promjene

„Na novim ćete stranicama Naturale Life pronaći utjehu kada vam svakodnevica postane teška, ali i razbibrigu koja će vam pokazati da u životu uvijek postoje stvari kojima se možete veseliti. Jedna od njih je i naše nastojanje da vam ga svojim pričama dodatno uljepšamo, a mi smo sigurni da ćete to i prepoznati“, izjavila je Andrea Šitum, glavna urednica.

promjene

Rušili su predrasude zajedno s karizmatičnom Nives Celzijus i uvjerili se da su godine samo broj uz mentorstvo sjajnih žena poput Jelene Miholjević, Sanje Doležal, Karmele Vukov Colić i Mladenke Šarić. Dotakli su se i onih lakših tema vezanih za prehranu, ljepotu i putovanja koje ćete s užitkom čitati na plaži, uz bazen ili jezero, a njihovi su vam stručni suradnici ponovno pripremili zlata vrijedne savjete. Pa iako će putovanja malo pričekati, odveli su vas u živopisan Salzburg i Žuti dvorac iz bajke u kojima možete mentalno uživati uz deserte talentiranog Marka Josipovića (Marko Bakes).

promjene

Magazin možete kupiti na odabranim prodajnim mjestima po cijeni od 28 kn (PDV uključen). Popis prodajnih mjesta pronađite ovdje.

Kao i dosad, tu je godišnja pretplata 4 primjerka po cijeni od 99 kn (PDV uključen). Za više informacija javite se na pretplata@naturala.hr.