Živite s kućnim ljubimcem? Imamo prave uređaje za održavanje vašeg doma čistim

0

Imati kućnog ljubimca može biti jedno od najdivnijih iskustava u životu, no uz njih dolazi i mnogo posla oko čišćenja. Dlake kućnih ljubimaca mogu biti posebno problematične i teško ih je ukloniti s tepiha, kauča i ostalih površina u kući. Upravo zbog toga, sve više ljudi traži praktična i učinkovita rješenja za održavanje higijene svojih domova. U tom kontekstu, Samsung Bespoke Jet usisavač se ističe kao jedan od najboljih izbora na tržištu. Ovaj visokokvalitetni usisavač, opremljen vrhunskim tehnologijama, omogućuje brzo i učinkovito čišćenje vašeg doma, posebno kada je u pitanju skupljanje i uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca. U nastavku teksta, saznajte više o ključnim značajkama Samsung Bespoke Jet usisavača i zašto je to idealno rješenje za vaš dom.

Maksimalna efikasnost pri svakom čišćenju

Bilo da imate velikog ovčara ili malenog pinča, redovito čišćenje ključan je element u održavanju čiste i zdrave okoline. Samsung uvjerljivo doprinosi teoriji da je imperativ modernog kućanstva prilagodljiv dizajn i fleksibilne mogućnosti na temelju koje je stvoren ovaj svestran i moderan usisavač.

Samsung Bespoke Jet usisavač dolazi uz All-in-One Clean Station postaju s novitetom održavanja čistog prostora za vrijeme čišćenja te se uz pomoć Air Pulse tehnologije sitne čestice neće se vratiti u prostor za vrijeme pražnjenja spremnika, što je čest slučaj kad je riječ o konvencionalnim usisavačima. SAMSUNG

Za ispuštanje samo čistog zraka, bez najmanjih sitnih čestica, tu je 99.999% višeslojni sustav filtracije koji osigurava ispuštanje samo čistog zraka u prostor. Da Jet usisavač ne troši vaše vrijeme nego sam odlučuje, svjedoči već spomenuta All-in-One Clean Station postaja koja će automatski početi puniti usisavač čim se priključi. Time se osigurava da baterija bude uvijek puna i spremna za korištenje kad god vam treba. Potpuno napunjena baterija omogućava autonomiju čišćenja od sat vremena, a po potrebi se može zamijeniti drugom baterijom. Na taj se način dodatno produljuje vrijeme rada na više od dva sata, čime je zagarantirano bezbrižno čišćenje većih prostora u kojima su se igrali vaši krzneni prijatelji.

SAMSUNG

 

Kad je riječ o autonomiji, ima li što bolje nego da usisavač može raditi čak i bez vaše prisutnosti? Samsung Jet Bot AI je najnovije tehnološko dostignuće na tržištu kućanskih uređaja, koje donosi nevjerojatnu funkcionalnost i praktičnost u svakodnevni život. Ovaj robotski usisavač pokreće napredna umjetna inteligencija koja omogućuje precizno i učinkovito čišćenje vašeg doma čak i kada ste na poslu. Jedinstveni sustav kamera omogućuje mu da se orijentira točno i skupi dlake ljubimaca i u najzabačenijim kutevima stana. Također, ovaj robotski usisavač ima mogućnost automatskog punjenja, što znači da se samostalno vraća na punjač nakon završetka čišćenja. Napredna umjetna inteligencija omogućuje vam da uživate u čistom i urednom domu bez trošenja vremena i napora na čišćenje.

Ultimativni saveznici u misiji održavanja doma čistim

Užurban način života i pregršt obaveza nam ostavljaju sve manje vremena koje bismo posvetili čišćenju. Samsungov Jet Bespoke usisavač vješto je doskočio i tom problemu, pretvarajući održavanje higijene doma iz obaveze u zabavu. Sagibanje i bolna leđa stvar su prošlosti jer Bespoke Jet ima podesivu, teleskopsku cijev od samo 1,44kg što ju čini izuzetno lako za manevriranje. Upravljanju bez imalo muke u korist ide i  i LCD digitalni zaslon na kojem možete provjeriti razinu usisa i napunjenosti, a prikazana su čak i upozorenja za rješavanje problema, čime Bespoke Jet uvelike olakšava vlastito korištenje.

Svi vlasnici kućnih ljubimaca znaju da su dlake, mrlje i neugodni mirisi  u domu neizbježni, no sa Samsung Bespoke perilicom i sušilicom, te probleme možete učinkovito otkloniti. Opremljena najnovijom tehnologijom, ova perilica i sušilica uklanja sve tragove kućnih ljubimaca na vašoj odjeći, bez obzira na materijal ili vrstu mrlje. Od mačjih dlaka do blata sa šapica vašeg psa, Samsung Bespoke perilica i sušilica će učinkovito ukloniti sve nečistoće, čuvajući vašu odjeću čistom i svježom. Bez obzira želite li oprati vuneni džemper koji ima sentimentalnu vrijednost ili najdelikatniju svilenu košulju za posebne prilike, Samsung Bespoke perilica i sušilica će uz svoju inovativnu tehnologiju omogućiti da to napravite brzo i jednostavno.

Svojim praktičnim karakteristikama Samsung Bespoke uređaji neminovno su potvrdili imidž uređaja jednostavnih za korištenje kojima zaista nema premca kad je o čišćenju riječ. Teško da postoji osoba koja ne bi poželjela ovakvog pomoćnika kada se radi o čišćenju prostora u kojem provodimo najviše vremena – u našem domu. Ovi uređaju posebno će zasjati ako živite s kućnim ljubimcem, a više o Pet Care liniji proizvoda možete pronaći na poveznici.

MPR