I kosi je potreban detoks kako bi bila lijepa i zdrava!

0
detoks

Detoks vlasišta preduvjet je za zdravu i snažnu kosu

U prvim danima proljeća mnogi se odluče na detoks kako bi organizam oslobodili od štetnih tvari nakupljenih tijekom zime. Detoksikacija predstavlja prirodan način kojim tijelo neutralizira i eliminira otrove iz tijela. Otrovi u našem tijelu mogu nastati kao produkt normalnih procesa koji se u tijelu odvijaju unosom i razgradnjom hrane, ali i unošenjem raznih štetnih kemikalija u tijelo. Detoksikacija se može provoditi na više polja: kroz posebnu dijetalnu vježbanje, hidroterapiju i terapiju u sauni te vježbe disanja. Jedna metoda ne isključuje drugu, već se jako dobro nadopunjuju.

detoks

Baš poput detoksikacije organizma, detoksikacija vlasišta je ključna za postizanje zdrave, sjajne i snažne kose. Naime, na našem vlasištu i kosi svakodnevno se nakupljaju nevidljivi slojevi nečistoća iz okoliša, smoga, kao i tvrdokorni ostatci boja za kosu te proizvoda za oblikovanje kose. Iz tog razloga je bitno raditi redovite Detox Hair & Scalp Hair spa tretmane, odnosno tretmane čišćenja vlasišta.

detoks

U salonu Ruža Institut Kérastase imate priliku uživati u inovativnom Flora ‘Deep Scalp Detox treatment’, tretmanu duboke detoksikacije vlasišta. Flora “Molecular skin therapy for hair” predstavlja znanstveno kreirane formule po principu njege kože za najučinkovitije moguće rezultate. Ova revolucionarna, znanstveno potkrijepljena, clean beauty i veganska rutina njega kose i vlasišta podržana je s više od 18 godina laboratorijskih istraživanja i više od 45 godina profesionalne frizerske ekspertize.

U Flora ‘Deep Scalp Detox treatment’ koristi se posebna formula za detoksikaciju, koja će isprati ostatke korištenih preparata za kosu i nakupljenih toksina te pripremiti vlasište za bolju oksigenaciju i obnovu stanica. Piling glikolnom kiselinom potiče obnovu, dok piling od ugljika, gline i salicilne kiseline te smirujuća probiotička maska potiču zdrav rast mikrobioma.

Tretman uključuje i senzorijalno iskustvo, neizostavnu dijagnostiku vlasišta, koja je prvi korak prema zdravoj, sjajnoj i poletnoj kosi te preduvjet za sastavljanje personalizirane rutine njege kose koja će vam najbolje odgovarati i koja će najbolje zadovoljavati potrebe vaše kose.