Balans na dohvat ruke: Samsung ekosustav za produktivnost i wellbeing

0
Samsung

Često padamo u tipičnu zamku modernog života – posvećujemo se više karijeri i obavezama kako bismo bili produktivniji, a u procesu često zanemarujemo svoje zdravlje. Međutim, realnost je  u potpunosti suprotna – istraživanja su pokazala da su osobe koje su fizičke aktivne, ujedno produktivnije i u poslu. Zdravlje često igra ključnu ulogu u postizanju osobnih i profesionalnih ciljeva zbog veće fizičke izdržljivosti, energije i koncentracije.

No, slažemo se, nije se lako tako organizirati da bi u 24 sata obavili sav posao, riješili privatne obaveze te još pronašli vremena za tjelovježbu. Ipak, pametna tehnologija nam može u tome itekako pomoći. Odličan primjer sinergije produktivnosti i brige o zdravlju je najnoviji Samsung ekosustav kojeg čine Galaxy Z Flip5 pametni telefon i Galaxy Watch6 pametni sat. Ovaj ekosustav spreman je odgovoriti ne samo na sve vaše tehnološke potrebe, nego i pružiti vam korisne informacije o vašem tijelu za planiranje aktivnosti, uz personalizirani podsjetnik kako ne biste preskočili svoju rutinu.

Dizajn koji privlači pažnju

Za početak, sam dizajn ovih uređaja osmišljen je za praktično korištenje u hodu, kao i lakše korištenje brojnih mogućnosti i aplikacija. Tako Galaxy Watch6 donosi 20% veći zaslon od svojih prethodnika unutar tanjeg uređaja koji će se lako prilagoditi svakom zapešću. Uz pregršt opcija za personalizaciju samog korisničkog sučelja, ovaj uređaj dolazi u više boja pa će se lako kombinirati i s dnevnim modnim kombinacijama, kako poslovnim, tako i privatnim. S druge strane, Galaxy Z Flip5 pametni telefon također donosi veći Flex Window zaslon za još veću preglednost sadržaja, kao i jednostavnije korištenje aplikacija u hodu.

Zdravlje prije svega

S uređajima privlačnog dizajna te zaslonima na kojima se lako čitaju informacije, spremni ste maksimalno iskoristiti i pregršt funkcija ovog Samsung ekosustava za sve dobrobiti vašeg zdravstvenog statusa. Osim informacija o svojem tijelu, s Galaxy Z Flip5 pametnim telefonom te Galaxy Watch6 pametnim satom, spremni ste za početak svoje nove fitness rutinu i pratiti kvalitetu svojeg sna.

Značajka analize sastava tijela na Galaxy Watch6 pametnim satovima pruža cjelovit uvid o stanju vašeg tijela, uz personalizirane savjete kako postići zacrtane fizičke ciljeve. Personalizirana zona srčanih otkucaja detektira vaše mogućnosti fizičkih sposobnosti, na temelju čega pruža programe treninga i trčanja prema intenzitetu koji će vam najviše odgovarati. S obzirom na iznimnu važnost kvalitetnog sna, Galaxy Watch6 pokazat će vam kakva je kvaliteta vašeg sna nakon aktivnog radnog dana. Zahvaljujući detaljnoj analizi čimbenika rezultata spavanja, možete vidjeti sve što vas zanima o vašem ciklusu spavanja.

Kamera za wow objave!

Naravno, teško je izdržati ne pohvaliti se na društvenim mrežama kada smo se konačno uhodali te uspjeli postići aktivan privatni, sportski život. Lajkovi i komentari nas ipak dodatno motiviraju, zar ne? U tome će vam svakako pomoći inovativna FlexCam kamera Galaxy Z Flip5 pametnih telefona za snimanje fotografija iz kompleksnih kutova dok uz Camera Controller na Galaxy Watch6 pametnom satu, možete stvarati fotografije i videozapise na daljinu.

S ovim Galaxy ekosustavom, spremni ste zakoračiti u zdrav život već danas. Zato bi vas mogla posebno zanimati ponuda gdje uz kupnju uređaja iz Galaxy S23 serije, Galaxy Z Flip5 ili Z Fold5 pametnih telefona, na poklon dobivate Galaxy S21 FE, dok uz Galaxy Watch6 modele na poklon dobivate Galaxy Tab A8. Promocija vrijedi do 12. studenog 2023. godine ili do isteka zaliha.

MPR