Europski samit o dizalicama topline 2023. bit će usredotočen na aktualna pitanja

0
SAMIT
© NürnbergMesse / Heiko Stahl

Kada Exhibition Center Nürnberg poželi dobrodošlicu profesionalcima iz industrije na dvodnevni Europski samit o toplinskim pumpama 24. i 25. listopada 2023., propisi koji proizlaze iz energetske tranzicije i održive dizalice topline bit će među temama na dnevnom redu. Sudionici iz cijele Europe ne samo da mogu proširiti svoje znanje u 39 prezentacija vrhunskih stručnjaka iz industrije, već će također uživati u dodatnim prilikama za inspiraciju i razmjenu znanja na pratećem Foyer Expou, gdje će 31 tvrtka izložiti svoje proizvode i rješenja za susret najnoviji trendovi dizalica topline. Kako bi se intenzivirao dijalog među svim sudionicima, te pružio dodatni prostor za umrežavanje i rasprave, organizirat će se druženje navečer prvog dana kongresa.

“European Heat Pump Summit jedan je od najvažnijih događaja za stručnjake za toplinske pumpe u Europi i svijetu. Oduševljeni smo što ponovno možemo ponuditi međunarodnoj zajednici dizalica topline platformu za suradnju u pripremi za trenutne izazove koji proizlaze iz žestokih političkih i društvenih tema o kojima se raspravlja poput energetske tranzicije. Interes je bio toliko velik da je dvorana već popunjena. Međutim, svi koji i dalje žele sudjelovati na samitu dobrodošli su da mu pristupe kao prijenos uživo kako ne bi propustili nijednu zanimljivu prezentaciju,” kaže Elke Harreiß, direktorica izložbe European Heat Pump Summit na NürnbergMesse.

Evo najvažnijih tema: Kongresne teme 2023

Pet glavnih tematskih tokova na Europskom samitu o dizalicama topline su politička karta Europske unije i Ujedinjenog Kraljevstva; razvoj tržišta i izazovi koji proizlaze iz akcijskih planova EU-a i UK-a; razvoj komponenti i sustava; aplikacije za kućanstva, IoT i AI; te industrijske i visokotemperaturne dizalice topline i njihova uporaba.

Kao rezultat toga, kongres nudi strukturu jednostavnu za navigaciju i osigurava da će svaki sudionik pronaći prezentacije koje odgovaraju njihovim individualnim potrebama. Među međunarodno poznatim govornicima su predstavnici proizvođača komponenti, istraživačko-razvojnih institucija te centara za testiranje sveučilišta i istraživačkih ustanova. Između ostalog, prezentirat će sveobuhvatne rezultate nedavnih terenskih mjerenja. U razgovorima će se također istražiti trenutni akcijski planovi EU-a i UK-a kao što su “Green Deal”, “REPower”, “Leading the Way to Net Zero” itd.

Drugi naglasci uključuju korištenje proizvoda i usluga kompatibilnih s IoT-om, razvoj visokotemperaturnih dizalice topline, te važnost održivosti u razvoju komponenti i sustava. Sve prezentacije također će se prenositi uživo. Za detaljne informacije o programu i sastavljanje osobnog rasporeda posjetite: www.hp-summit.de/programme

Foyer Expo Izlagači predstavljaju svoje najnovije proizvode i rješenja

Za još praktičniji kontekst preporučamo posjet pratećem Foyer Expou, gdje će 31 poznati proizvođač komponenti i dizalica topline te njemačke i međunarodne udruge i institucije predstaviti svoje najnovije proizvode i rješenja za suočavanje s aktualnim trendovima i izazovima. Ovo je idealna prilika da sudionici razgovaraju međusobno i sa stručnjacima koji su im prisutni te dobiju odgovore na svoja individualna pitanja. Druženje nudi savršenu završnicu uspješnog kongresnog dana Na kraju prvog dana kongresa, svi sudionici su pozvani da uživaju u daljnjim razmjenama u ležernoj atmosferi. Ulaznica za kongres uključuje okupljanje u utorak, 24. listopada 2023. od 18:10-21:00 na ulazu u Mitte, NCC Mitte. Radujte se franačkoj atmosferi pivskog vrta i opuštenom druženju.

Budite dio akcije!

Zakasnjeli još uvijek mogu sudjelovati online, stoga nabavite svoju ulaznicu sada jer će se sve prezentacije prenositi uživo. Registrirajte se ovdje: www.hp-summit.de/en/participation/visitors/ticketshop