Bolt od danas dostupan u Osijeku

0
Bolt

Bolt, vodeća europska platforma za pružanje usluge prijevoza na zahtjev s preko 30 milijuna korisnika u svijetu, od danas je dostupan svim građanima i turistima u Osijeku te je tako postao prisutan u svakom kutku Hrvatske. Unosom koda BOLTOSIJEK u aplikaciju novi korisnici u Osijeku mogu ostvariti popust od čak 50 kuna za prvu vožnju, a također ih očekuje popust od 50% (do 20 kuna) na već povoljne cijene vožnji narednih dana u Osijeku.
Korisnici će plaćati samo onoliko koliko su se stvarno vozili, te će procijenjenu cijenu usluge prijevoza za odabranu rutu moći odmah vidjeti u aplikaciji prilikom naručivanja vožnje. U Osijeku naknada za početak vožnje iznosi 4 kune, vrijeme vožnje stoji 50 lipa po minuti, a cijena vožnje po kilometru je 4 kune.
Bolt je pošteniji i prema vozačima partnerima te im naplaćuje manju naknadu za korištenje platforme od konkurencije, donoseći tako uštede putnicima i vozačima. Na taj način Bolt stvara veliku mogućnost zarade za vozače te stvara održivu uslugu prijevoza koja je pristupačnija značajnom broju ljudi.
Bolt je ustrajan u svojoj misiji i želji da gradski prijevoz učini pristupačnijim, jednostavnijim i jeftinijim te istovremeno riješi probleme prijevoza i gradskih gužvi. Širenjem dostupnosti na Osijek Bolt je postao dostupan u svim većim gradovima u Hrvatskoj.
„Cilj nam je da što više ljudi u Hrvatskoj ima izbor povoljnijeg načina kretanja svojim gradom te smo ponosni što smo napokon i na istoku naše zemlje – hrvatskom gradu s najviše zelenila. Naš zeleni vizualni identitet će se izvrsno uklopiti, a naša briga o okolišu na razini tvrtke doprinijet će očuvanju okoliša jer je svaka vožnja preko naše platforme CO2 neutralna. Pozivam sve Osječane da probaju aplikaciju i sami se uvjere kako je naša usluga komfornija, praktičnija i povoljnija u odnosu na ostale.“, poručio je Daniel Tutić, direktor Bolta u Hrvatskoj.
Boltove usluge uključuju prijevoz na zahtjev, s autima i motorima, kao i uslugu dijeljenja električnih romobila te je u planu lansiranje usluga dostave hrane. Ova estonska tvrtka, nakon samo pet godina poslovanja, ima više od 30 milijuna korisnika u više od 35 zemalja te je postala vodeća tvrtka za pružanje usluge prijevoza na zahtjev.
Aplikacija za korisnike je na: http://boltl.ink/ Aplikacija za partnere vozače je na: http://boltl.ink/driver

O tvrtki Bolt:
Bolt, bivši Taxify, je vodeća europska platforma koja je usmjerena na jednostavniji, brži i pouzdaniji urbani prijevoz. Platformu je osnovao Markus Villig, a pokrenuta je 2013. godine. Bolt je jedna od najbrže rastućih platformi za prijevoz u Europi i Africi, s investitorima koji uključuju Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital te suosnivača uspješnog startupa TransferWise Taaveta Hinrikusa. Bolt ima više od 30 milijuna korisnika u više od 35 zemalja diljem svijeta. Više informacija potražite na www.bolt.eu