Nakon dugo vremena Luka Vidović nastupa u Zagrebu

0
LUKA

Najbolji hrvatski mađioničar Luka Vidović, u godini 20. obljetnice svoje karijere dobio je prestižno priznanje o kojem sanja svaki majstor magije. Najpoznatiji svjetski mađioničarski show Masters of Illusion koji okuplja najbolje mađioničare svijeta, Luku je uvrstio među svoje odabrano duštvo te mu uputio poziv na sudjelovanje u spektaklu koji svake godine prate milijuni ljudi dijem cijelog svijeta.

“Zaista sam polaskan pozivom na sudjelovanje u najprestižnijem svjetskom showu kada je magija u pitanju. Ovo je za mene jedno ogromno priznanje za moj rad u protekla dva desetljeća ali i vjetar u leđa da još snažnije razvijam svoj performans te iznova oduševljavam sve ljubitelje magije.” – istaknuo je mađioničar Luka Vidović.

LUKA

Masters of Illusion show pokrenut je 2000. godine kada je po prvi put na velikoj pozornici Magic Castle u Kaliforniji okupio tadašnje najpoznatije mađioničare iz cijelog svijeta. Maštoviti performansi oduševili su publiku i zasluženo dobili svoje mjesto u programu američkih Pax TV i MyNetwork TV. Tijekom godina spektakl se razvio i počeo emitirati u TV serijalima koje je preuzela američka TV mreža The CW Television Network. Do sada je snimljeno ukupno deset sezona, a Masters of Illusion postao je jedan od najgledanijih mađioničarskih serijala čije svako izdanje prati milijunski auditorij diljem svijeta.

Zbog trenutne epidemiološke situacije i strogih uvjeta karantene prilikom dolaska u SAD, Luka godine nažalost neće moći sudjelovati u nadolazećem izdanju Mastersa, no vjerujemo da ćemo ga u budućnosti bez sumnje gledati na ovoj najvećoj svjetskoj mađioničarskoj pozornici.

Luka

Do tada Luka nastavlja raditi punom parom pa ćemo tako uskoro moći uživti u njegovoj Školi iluzionizma i trikovima koji će biti dostupni na njegovom youtube kanalu. Najmlađi ljubitelji magije tako će iz prve ruke upoznati maštoviti svijet magije i učiti od najboljeg hrvatskog mađioničara.

Luka ovih dana obavlja i posljednje pripreme za novo izdanje omiljene predstave Show must go on – Magic show za cijelu obitelj koja nas u subotu, 10. travnja u 11 sati očekuje u ludilištu Luda kuća. Ova urnebesno smiješna, uzbudljiva i interaktivna mađioničarska predstava idealna je za zabavu cijele obitelji, a Lukin smisao za humor te vrhunske mađioničarske sposobnosti bez sumnje će vas oduševiti i nasmijati do suza.

Ulaznice za Magic show za cijelu obitelj mogu se kupiti u sustavu ulaznice.hr ili na blagajni Lude kuće na adresi Ulica kralja Zvonimira 63.

SELECT PR