Botoks? Uvijek nakon sunca, mora i soli

0
Botoks

Po povratku s godišnjeg odmora kosi treba pružiti adekvatnu njegu koja će joj vratiti sjaj i pomoći joj da se brže oporavi od sunca i soli. Botoks za kosu jedan je od novijih tretmana, potpuno siguran i ne sadrži nikakve štetne kemikalije.

Botoks tretman je dubinska njega suhe i oštećene kose uz pomoć koncentriranog preparata napravljenog od aktivnih sastojaka koji prodire u oštećene dijelove površinskog sloja kose. Vraća kosi sjaj i mekoću, pojačava strukturu kose i daje joj volumen a ovisno o oštećenju kose efekt tretmana traje 1-2 mjeseca. Poboljšanje na kosi se vidi odmah i trenutno spada među najtraženije tretmane za kosu. Trajanje tretmana je 15 minuta. Mogli bismo ga nazvati kozmetičkim tretmanom za kosu koji pruža intenzivnu hidrataciju, vraća sjaj, popravlja oštećenu strukturu kose i vraća kosi izgubljenu vlagu. Kosa postaje mekša i sjajnija te se sprječava dalje oštećenje vlasi. Uglavnom je keratin taj koji obavija vlas i čini je jakom, dok ostali aktivni sastojci prodiru dublje u vlas i hrane je iznutra. Kombinacija sastojaka osigurava odgovarajuću hidrataciju kose, a rezultati su vidljivi već poslije prvog korištenja. Tretman je namijenjen svima koji imaju kemijski tretiranu kosu te one kojima je kosa isušena od feniranja, pegle ili figara.

Uz botoks u frizerskom salonu Smajlić možete dobiti i uslugu tretiranja kose Milk Shakeom. Milk Shake je proteinski tretman koji traje 20 minuta i idealan je za suhu kosu oštećenu djelovanjem topline ( feniranje, peglanje i izbjeljivanje ). Nakon tretmana kosa je meka, podatna, sjajna i elastična.

botoks
Kosa nakon tretmana botoksom

Osim standardnih usluga šišanja, bojanja kose, izrade svečanih frizura i ugradnje ekstenzija u frizerskom salonu Smajlić u Trnskom nude i njegu kose tretmanima Milk Shake i Botoks. Odabir tretmana ovisi o stupnju oštećenja kose a prednost istih je što su dovoljno kratki da u frizerskom salonu ne moramo sjediti satima a s druge strane dovoljno su učinkoviti i rezultati su vidljivi odmah.

Frizerski salon Smajlić i njegovo ljubazno osoblje možete pronaći na adresi Trnsko 21 d uz obaveznu najavu na broj telefona 01/ 789-8093.

G točka