Boutique hotel Alhambra iz Malog Lošinja uvršten među deset najboljih hotela u Europi

2
Alhambra
Boutique Hotel Alhambra i Villa Augusta

Boutique hotel Alhambra, jedinstven lošinjski hotel koji je svojom raskošnom atmosferom oduševio goste iz cijelog svijeta, čitatelji časopisa Luxury Lifestyle Magazine uvrstili su u deset najboljih hotela Europe. U sklopu prestižne nagrade Readers’ Travel Awards 2020, među najboljima u kategoriji Best hotel in Europe nalazi se i hotel Bellevue 5*, još jedan nagrađeni predstavnik brenda Lošinj Hotels & Villas, hotelske grupacije koja je ujedno i jedini hrvatski predstavnik u društvu najboljih europskih hotela.

The Luxury Lifestyle Magazine je stručna publikacija za otkrivanje novih luksuznih destinacija, gastronomskih užitaka, ekskluzivnih lokacija te najluksuznijih brendova koja putnicima iz cijeloga svijeta pruža nadahnuće za istraživanje odredišta i hotela koje nikada prije nisu posjetili. Readers’ Travel Awards čitateljima daje priliku izdvojiti one turističke objekte koji su na njih ostavili najsnažniji dojam, s ciljem isticanja nenadmašnih dragulja turističke industrije i nagrađivanja izvrsnosti u brojnim kategorijama. Čitatelji su mogli glasovati za svoje favorite nakon što je nominacije pregledala stručna komisija, u skladu sa strogim kriterijima.

Alhambra
Boutique Hotel Alhambra

Okružen opojnim mirisom drevnih borova i elegantno ukrašavajući uvalu Čikat, jednu od najljepših u regiji, u austro-ugarskoj vili secesijskog stila izgrađenoj 1912. godine, smješten je luksuzni Boutique Hotel Alhambra. Član je grupacije Small Luxury Hotels of the World, jedan od svega dva hrvatska člana američke mreže vodećih turističkih subjekata Virtuoso te jedan od pet hrvatskih predstavnika Traveller Made zajednice. Boutique Hotel Alhambra nudi visok stupanj privatnosti za goste koji žele uživati u bijegu od svakodnevice, uz ponudu organiziranih transfera, najma luksuznih automobila i brodova do putovanja i doživljaja osmišljenih prema osobnim preferencijama gosta. Restoran svjetske klase Alfred Keller poznat je po autohtonim sezonskim namirnicama i delicijama, a jedinstvena Cube Spa Alhambra je vrhunska wellness oaza u kojoj se gosti mogu prepustiti nizu tretmana i rituala za tijelo, od kupki za čišćenje do detoksikacijskih pilinga i obloga, uživajući u blagodatima prirodnih esencijalnih ulja.

“Iznimna nam je čast što su nas čitatelji LLM-a, od kojih smo mnoge imali zadovoljstvo i privilegiju ugostiti u našem hotelu, izabrali među 10 najboljih hotela u Europi. Naša svakodnevna misija je u službi ispunjenja najzahtjevnijih želja naših gostiju s predanošću da dosljednim stvaranjem i pružanjem nezaboravnog iskustva u svim aspektima, nadmašimo njihova očekivanja. Sve pohvale idu našem predanom timu koji je uvijek išao iznad svih granica kako bi ispunio obećanja dana gostima. Zahvaljujemo i našim gostima i čitateljima što su glasovali za nas te se radujemo njihovom povratku u Alhambru i na naš predivni otok.”- izjavila je Andrea Glavan, direktorica Boutique hotela Alhambra.

Hotel Bellevue

Besprijekorno dizajniran hotel Bellevue 5*, koji je nedavno ponio prestižnu titulu najboljeg Spa hotela u Hrvatskoj prema izboru World Spa Awards, u Spa Clinic koja se proteže na 2500 m2 i najveća je u regiji, pruža izvanredno wellness utočište u kojem gosti mogu uživati u integriranim programima fitnessa, wellnessa i ljepote, nadopunjenima i tretmanima svjetskih renomiranih brendova poput Bastiena Gonzaleza, 45 Degrees, Forlle’d Japan, Pharmos Natur i Valmont.

Luksuznu kolekciju hotela Lošinj Hotels & Villas čine Boutique hotel Alhambra, Hotel Bellevue i tri ultra luksuzne vile – Villa Augusta, Villa Mirasol i Villa Hortensia, smještene uz samu obalu. Prisustvo vlastitog osoblja, koje uključuje osobnog batlera i privatnog kuhara, pruža personalizirano iskustvo koje nadilazi želje gostiju.

Klasična kolekcija 4*, hotel Aurora i obiteljski hotel Vespera, smješteni su iznad plaže Veli Žal u malološinjskoj Sunčanoj uvali. Očaravajuća lokacija, udobnost i čitav niz hotelskih sadržaja, rekreacije i aktivnosti na otvorenom u sigurnom, prirodnom okruženju, idealni su za “intimni” bijeg, aktivni ili obiteljski odmor. Smješten uz grad Veli Lošinj, Vitality Hotel Punta jedan je od prvih gluten-free certificiranih hotela u Hrvatskoj, pogodan za one koji pate od astme i alergija te nudi jedinstveni program plućne rehabilitacije, sveobuhvatni wellness sadržaj i novi fitness centar s vrhunskom opremom i pogledom na more koji oduzima dah. Otok Lošinj odavno je prepoznat kao „ljekovito mjesto“ zbog svoje mediteranske mikroklime i jedinstvene mješavine prirodnih morskih aerosola, bogatog biljnog svijeta i esencijalnih ulja. U kombinaciji sa čistim otočnim zrakom i besprijekornim morem čine idealne uvjete za rehabilitaciju i zdravlje dišnog sustava još od 19. stoljeća.

MILLENIUM PROMOCIJA