Geberit CleanLine – nove boje moderne tuš kanalice

0
tuš kanalica

Geberit predstavlja novu liniju tuš kanalice – Geberit CleanLine80, dostupnu u boji champagne i boji crnog kroma.

Tuš kanalice sve se više upotrebljavaju u opremi kupaonica kako bi povećale funkcionalnost prostora.Ako ste u potrazi za konačnom idejom, prije nego što započnete ulagati u projekt, razmotrite podatke o tuš kanalicama. Budući da postoji tako velik izbor opcija koje možete izabrati, jednostavna raspodjela vrsta, dizajna i značajki ovih posebnih odvoda može vam pomoći suziti izbor.

Što je tuš kanalica?

Tuš kanalica je gladak i prostrani odvod koji se obično oblikuje u obliku pravokutnika. To je izduženo ležište, mnogo duže od tradicionalnih odvoda za tuširanje, a koristi se za usporavanje protoka vode u jedan izlazni otvor, uklanjajući vodu iz prostora za tuširanje što je brže i efikasnije moguće.Ne samo da su tuš kanalice postale popularne zbog naprednih mogućnosti odvodnje, već i zbog svog modernog dizajna. Odličan su način za promicanje ukrasnih vodovodnih značajki, jer su svestrane, suptilne i prilagodljive vašem odabranom stilu.

tuš kanalica
Geberit CleanLine linija postavlja nove standarde u odvodnji tuš sustava. Ne odvodi vodu nevidljivo u kanalici već putem elegantnih profila tuš kanalica od nehrđajućeg čelika. Nema sakrivenih područja što znači da je spriječeno nakupljanje nečistoće i stvaranje neugodnih mirisa. Jednostavno pređite krpom i sve je čisto.

tuš kanalica

Geberit CleanLine je puno fleksibilnija od mnogih drugih rješenja odvodnje tuševa jer se tuš kanalice mogu jednostavno i precizno odrezati na oba kraja, te tako točno postaviti ovisno o uvjetima u prostoriji.

Značajke tuš kanalica

Tuš kanalice su veliko poboljšanje u odnosu na tradicionalne odvode.
Izvrstan su izbor s aspekta dizajna, ali također nude i brojne prednosti u pogledu učinkovitosti. Nijedan sustav odvoda za vaš tuš nije jednostavniji i ekološkiji od tuš kanalice. Također su praktične zbog velikog broja dostupnih opcija i mogućnosti dizajna. S tuš kanalicom niste ograničeni samo na jedan izbor stila – možete ga dizajnirati kako god želite.

Linija Geberit CleanLine80 dostupna je od 1. travnja.

Više informacija potražite na www.geberit.hr

IN MEDIAS RES KOMUNIKACIJE