Geberit je dobitnik četiri priznanja na iF DESIGN AWARD 2021

2
GEBERIT

Geberit ONE element s ogledalom s četiri različita ugođaja rasvjete bio je samo jedan od proizvoda koji je impresionirao žiri na iF DESIGN AWARD 2021.

Element s ogledalom s integriranom funkcijom ComfortLight oduševio je žiri na iF DESIGN AWARD 2021. Posebnu pohvalu dobio je koncept rasvjete na ogledalu, koja nudi savršeno prilagođenu rasvjetu za svako doba dana. Osvjetljenjem se upravlja intuitivno, a dizajnirano je tako da savršeno osvjetljava odraz u ogledalu i prostor umivaonika s četiri izvora svjetlosti integrirana u element. Osvjetljavajući prostor umivaonika sa slavinom, Geberit ONE prostoru daje živopisan i veći izgled.

GEBERIT

Osim elementa s ogledalom, nagradu je dobila minimalistički dizajnirana tuš kada Olona, kupaonska linija iCon te Geberit ONE umivaonik s bazom za umivaonik.

Sofisticirano i elegantno

Tuš kada Geberit Olona u ravnini s podom nudi vrhunski dizajn i visokokvalitetne materijale uz atraktivan odnos cijene i kvalitete. Zahvaljujući promišljenoj tehnici sustava Geberit, njezina je ugradnja brza i jednostavna. Integrirani brtveni flis pruža trajnu sigurnost prilikom brtvljenja.

O Geberitu

Globalna grupa Geberit je europski lider u području sanitarnih proizvoda. Djeluje kao integrirana skupina s vrlo jakom lokalnom prisutnošću u većini europskih zemalja, pružajući jedinstvenu dodanu vrijednost kada je riječ o sanitarnoj tehnologiji i kupaonskoj keramici. Proizvodna mreža obuhvaća 29 proizvodnih pogona, od kojih se 6 nalazi izvan Europe. Sjedište Grupe je u Rapperswil-Joni, Švicarska. S oko 12.000 zaposlenih u oko 50 zemalja, tvrtka je u 2020. ostvarila neto prodaju od 3 milijardi CHF. Dionice Geberita uvrštene su na SIX švicarsku burzu te su od 2012. uključene u SMI (Swiss Market Index).

IN MEDIAS RES KOMUNIKACIJE