Gležnjače – hit modeli za ovu sezonu

1

Jesen je zasigurno doba godine kada na svoje dolaze gležnjače. Osim što su raznolike i praktične, gležnjače pristaju baš svakom modnom stajlingu. Elegantnom izgledu daju „cool“ faktor, a ležerne odjevne kombinacije podižu na jednu višu modnu razinu. Svijet modne obuće ove nam sezove ponovno nameće gležnjače, posebice one u chelsea stilu. Ova klasična, udobna, elegantna i vječno moderna obuća doživljava pravi preporod.

gležnjače
Mass Relance 699 kn

Vjerujemo da svaka žena u ormaru već ima jedan par ovakvih gležnjača, ali kao što znamo, žene će uvijek pronaći prostor više za jedan novi par obuće. Ovosezonska ponuda će vas oduševiti – od  zanimljivih modela za ljubiteljice klasike kao i za one koji više vole upadljivu obuću. Ako vas privlače drske modne kombinacije, očekuje vas prava modna poslastica  jer je ovogodišnja jesen i kod chelsea gležnjača u znaku potplata s platformom, koji se odlično mogu kombinirati s kratkim suknjama, maksi haljinama ili uskim hlačama.

gležnjače
Mass Creator 799 kn

Ljubitelji klasične elegancije mogu birati između kožnih chelsea gležnjača u smeđoj ili crnoj boji koje se mogu kombinirati s još jednim trendom – balonerom ili modnim kaputom s kopčama.

U svim Mass trgovinama i na web shopu nalazi se impresivan izbor »chelsea« gležnjača za svaki stil odijevanja. Odaberi barem jedne za sebe!

Mass, obuća za vas!

AKTERPUBLIC