GTM kao digitalni događaj od 22. do 24. lipnja

0
GTM

Od 22. do 24. lipnja Njemačka turistička zajednica (DZT) organizira najveću radionicu receptivnog turizma, virtualni GTM za Njemačku kao turističku destinaciju. Zbog pandemije bolesti Covid-19 Njemačka turistička zajednica je, u konzultacijama s domaćinom,Turističkim udruženjem Mecklenburg–ZapadnoPomorje (TMV), odlučila fizičko održavanje sajma GTM odgoditi za sljedeću, 2021. godinu. Petra Hedorfer, predsjednica upravnog odbora DZT-a,objašnjava:„Ove ćemo godine ponuditi GTM u formatu digitalnog događaja s ciljem da održimo i produbimo važne kontakte koje naši partneri u Njemačkoj imaju s međunarodnim kupcima. Kreiranjem ovog programa oporavka premošćujemo 2020. godinu i pripremamo se za predstojeću GTM manifestaciju,koja će se fizički održati 2021. godine.“

Tobias Woitendorf, direktor TMV-a, dalje je pojasnio: „Već se pripremamo da sa zadovoljstvom ugostimo menadžere turističke industrije na realnom GTM-u,koji će se održati u Mecklenburgu-Zapadnom Pomorju od 25. do 27. travnja 2021. godine. Pripreme su u punom jeku. Iskoristit ćemo ovogodišnji virtualni GTM kako bismo predstavili i promovirali našu federalnu državu na webinaru o destinacijama.“

Osim live sastanaka izlagača i kupaca koji će se upriličiti pomoću utvrđenog mrežnog alata, DZT integrira i ostale opcije za digitalnu komunikaciju kao što su webinari i pristupanje sadržajima na zahtjev.

Participacija za virtualni GTM za njemačke ponuđače iznosi 79 eura,a svi se zainteresirani mogu registrirati sada klikom na ovu poveznicu. Agenti koji su se već prijavili na GTM bit će automatski kontaktirani.

U 46 godina postojanja GTM se potvrdio kao izuzetno efikasna platforma za kreiranje poslovnih kontakata i sklapanje ugovora između više od 500 key account menadžera međunarodne turističke industrije i oko 350 njemačkih ponuđača. Međunarodni sudionici iz više od 45 zemalja tijekom sajma ostvare više od 20 000 sastanaka uživo.

Njemačka turistička zajednica
DZT (Deutsche Zentrale für Tourismus) nacionalna je turistička zajednica Njemačke koja ima za cilj predstavljanje Njemačke kao turističke destinacije. DZT ima sjedište u Frankfurtu na Majni i radi po nalogu Saveznog ministarstva gospodarstva i energije (BMWe), na temelju odluke njemačkog parlamenta. DZT kreira i provodi strategije i aktivnosti u cilju njegovanja pozitivnog imidža Njemačke kao turističke destinacije u inozemstvu i poticanja turističkih posjeta Njemačkoj putem svojih 31 predstavništava širom svijeta. Više informacija možete pronaći na internetskoj stranici našega tiskovnog centra: www.germany.travel/presse.

GERMANY TRAVEL