Kakav je zapravo Bruce Willis kada ne glumi?

0
Bruce Willis

Ekskluzivne fotografije i video snimka iza kulisa reklame za HELL

Glumca Brucea Willisa vidjeli smo u komedijama, trilerima i bezbrojnim akcijskim filmovima. Bez obzira nosi li potkošulju ili odijelo i kravatu, nema sumnje da je riječ o jednom od najpoznatijih svjetskih glumaca. Ali kakav je Bruce Willis kada ne glumi? Je li opušten ili mu treba ekipa od deset ljudi oko njega u svakom trenutku dok radi? Pogledajte snimke iza kulisa reklame za HELL s ovom holivudskom zvijezdom i sami doznajte.

Bruce Willis

Bruce Willis jedan je od najtraženijih holivudskih glumaca koji na tjednoj bazi prima između 8 i 10 ponuda, ali ne pristaje na bilo kakvu filmsku ulogu i posebno je izbirljiv kada je u pitanju reklamiranje proizvoda. Međutim, prihvatio je angažman za HELL ENERGY napitke i energetske kave. Naime, ove je godine pristao na drugu reklamnu kampanju za HELL, u sklopu koje prvi put radi zajedno sa svjetski poznatom ljepoticom Zuleykom Riverom na trodnevnom snimanju u New Yorku. Popularna latinoamerička glumica i voditeljica već je stekla svjetsku slavu ulogom u glazbenom spotu za pjesmu Despacito, pa je bilo jasno da će biti odličan izbor za suradnju s junakom filma Umri muški. Vesele i živahne naravi, bila je vrlo usredotočena na svoju ulogu, a uz to je bila prijateljski raspoložena i imala je vremena popričati sa svima na setu. Ali kakav je Bruce Willis kada radi?

Ako mislite da je ova zvijezda akcijskih filmova zahtjevna, u krivu ste! Naprotiv, on je jednostavan, prijateljski raspoložen i krajnje profesionalan. Šarmantan lik čiji seksi osmijeh može oboriti s nogu milijune žena i čiji smisao za humor može nasmijati cijelu filmsku ekipu. A da i ne spominjemo da nikada ne kasni. Za vrijeme snimanje reklame za mađarsku robnu marku energetskih napitaka, dolazio je mnogo ranije od zakazanog termina snimanja. Čak i nakon osmosatnog snimanja, koje je uključivalo fotografiranje (s jednom pauzom), rado je odvojio vrijeme za nekoliko fotografija i sa pozvanim influenserima, kao što možete vidjeti na snimkama iza kulisa seta.

Impressum komunikacije