HELL ENERGY i Bruce Willis udružili su snage na snimanju novog TV spota s najzgodnijom ženom na svijetu

0
Hell Energy

Globalni brend HELL produžio je ugovor sa superzvijezdom Bruceom Willisom na još dvije godine

Jedna od najpoznatijih svjetskih marki energetskih pića i lider na mađarskom tržištu HELL ENERGY nastavlja suradnju s Bruceom Willisom. Superzvijezda će ostati zaštitno lice globalne reklamne kampanje brenda HELL još naredne dvije godine. U reklami koja će tek doživjeti svoju premijeru, osim HELL CLASSICA bit će predstavljen i nova generacija proizvoda HELL ENERGY COFFEE. U spotu će se pored holivudskog glumca pojaviti i prekrasna manekenka i glumica Zuleyka Rivera, najpoznatija po ulozi u video spotu za pjesmu Despacito koji broji preko 6,6 milijardi pregleda.

Rad sa svjetski poznatom osobom velik je događaj za HELL koji je potpisao suradnju s holivudskom legendom Bruceom Willisom po drugi put. Potraga za superzvijezdom koja je poznata i popularna u svijetu započela je još prije dvije godine i cilj je bio pronaći osobu koja predstavlja vrijednosti za koje se HELL zalaže. Proizvodi ovog mađarskog brenda koji proizvodi energetska pića vrhunske kvalitete, a od prošle godine i ledene kave, dostupni su na 5 različitih kontinenata i u više od 50 zemalja od Indije do Meksika.
„Uspjehu vezanom za naš izbor zaštitnog lica od prije dvije godine uglavnom svjedoče povratne informacije potrošača, jer oni svakodnevno biraju svoje najdraže energetsko piće. Bruce Willis ima sve što brend HELL predstavlja: snažan je, dinamičan i hrabar. Posao kojeg smo obavljali u proteklih nekoliko godina potvrdio je da je naša posvećenost kvaliteti slična zbog čega je nastavak naše suradnje bio neupitan”, rekao je Péter Pantl, direktor marketinga za HELL ENERGY te dodao: „Ovoga puta odlučili smo podići ljestvicu i zato smo uključili još jednu svjetski poznatu i slavnu osobu koja će uz Brucea Willisa biti u našoj globalnoj reklamnoj kampanji, nevjerojatno lijepu Zuleyku Riveru. Manekenka i glumica osvojila je titulu Miss Universe 2006. godine, a u Mađarskoj je možda najpoznatija po pojavljivanju u glazbenom spotu za pjesmu Despacito, ali od tada je imala i nekoliko zapaženih filmskih uloga, a postala je i uspješna poslovna žena.”
Novi spot za TV reklamu energetskog pića HELL započet će sa snimanjem početkom ožujka u New Yorku, a u reklami će se osim HELL-ovog energetskog napitka pojaviti i HELL ENERGY COFFEE.

O KOMPANIJI HELL ENERGY:

HELL ENERGY spada među najdinamičnije brendove robe široke potrošnje kratkog vijeka trajanja (FMCG). Kompanija HELL ENERGY osnovano je 2006. godine kao obiteljska tvrtk. Brend je u rekordnom roku postao vodeći energetski napitak na mađarskom tržištu zahvaljujući svojim izvanrednim proizvodima, učinkovitoj prodajnoj strategiji i jedinstvenim marketinškim rješenjima. Prisutan je u više od 50 zemalja svijeta, a među ostalim vodeći je brend na tržištima Bugarske, Rumunjske, Slovačke, Grčke i Cipra. Od 2017. godine korporacija proizvodi svoj materijal za ambalažu u vlastitoj tvornici aluminijskih limenki koja je opremljena najsuvremenijom tehnologijom pod nazivom QUALITY PACK. Na taj način uspješno snabdijevaju svoje potrošače omiljenim energetskim pićem u ambalaži budućnosti – aluminijskoj limenci koju je moguće 100% reciklirati.

Godina 2018. bila je prekretnica za brend HELL ENERGY, tada je snimljena globalna reklamna TV kampanja s holivudskom zvijezdom Bruceom Willisom, a zahvaljujući ulaganju u inovacije kompanija HELL u 2019. godini preuzela je novi segment tržišta sa sasvim novom linijom proizvoda ENERGY COFFEE.

Dva glavna stupa uspjeha napitka HELL ENERGY svakako su vrhunska kvaliteta i pristupačna cijena.