Mala knjiga velikih promjena za vlastitu životnu promjenu

0
promjena

Mnogi od nas svakoga dana sanjare o vlastitoj promjeni koja bi naš život učinila boljim. Kako sanjarenje pretvoriti u stvarnost te ispuniti željeni cilj, naročito u vrijeme odluka koje je pred nama, otkriva psiholog Igor Čerenšek u novoj Maloj knjizi velikih promjena. Jedinstveno dizajniran interaktivni priručnik objedinjuje iskustva više od stotinu ljudi različitih profila s kojima je Igor radio tijekom godina te predstavlja jasne i konkretne savjete kojima možemo ostvariti promjenu.

”Svaka promjena dolazi polako. Ključan dio procesa promjene su priprema, odluka i akcija. Na taj sam način i sastavio ovu malenu knjigu velikih promjena!” – objašnjava psiholog Igor Čerenšek i dodaje: “Na vama je da odlučite koje odluke ćete odabrati, ali jednom kad ih odaberete, držite ih se i ne donosite nove dok prethodne niste ispoštovali. Na taj ćete način ostvarivati napredak, korak po korak, dan po dan. Pa koliko treba!”

Svaka promjena i svaka odluka dolaze s obrazloženjem te konkretnim savjetom i akcijom kako odluku provesti u djelo, a na svakoj stranici nalazi se prostor u koji čitatelj može upisati zabilješke. Knjiga je podijeljena u tri poglavlja koja predstavljaju tri važna odnosa u našim životima. Odnos sa sobom, odnos s drugima i odnos sa životom. Svaki od tih odnosa obilježava naš život i utječe na nas pa su tako i odluke koje živimo i ulaganja koja dajemo u te odnose presudne za kvalitetu našeg života i osjećaj sreće i ispunjenosti u svakodnevici.

Knjigu su uz Igora Čerenšeka predstavili i supruga Ana Čerenšek, psihologinja i mentalna trenerica, Mila Elegović, kazališna, filmska i televizijska glumica, Dino Sinovčić, hrvatski paraolimpijac i aktualni svjetski prvak u paraplivanju, Natko Beck, liječnik i influencer te dizajnerica knjige Elizabeta Novaković. Predstavljanju su nazočili i poznata trenerica Sanja Žuljević, prof.dr.sc. Igor Jukić, Petar Tucman, paraplivač Antun Brzak, Alen Abramović, Slaven Kosanović – Lunar i mnogi drugi.

promjena

„Jako sam ponosna da je Igor Čerenšek, moj mentalni trener, psiholog i dragi prijatelj izdao ovu knjigu jer je njegova metoda i meni pomogla. Sve ono što sam radila sadržano je u mom showu. To je bio projekt koji sam zamislila u glavi i pomoću određenih tehnika koje me je Igor naučio uspjela sam sebe istrenirati da budem dovoljno disciplinirana, čvrsta, dosljedna, požrtvovna i jaka da moj show izađe van.” – zaključila je glumica Mila Elegović.

Ovaj je priručnik napisao Igor Čerenšek mag. psych., osnivač i vlasnik Mentalnog Treninga. Igor je sudjelovao na Olimpijskim Igrama u Ateni 2004., a bio je član hrvatske plivačke reprezentacije dugi niz godina. Za vrijeme studija u SAD-u započeo je sastavljanje koncepta Mentalnog Treninga te ga je od 2008. godine počeo primjenjivati u svom radu sa sportašima i svima ostalima koji žele ostvariti vlastitu izvrsnost. Danas Igor radi sa sportašima, menadžerima, glumcima, pustolovima i s domaćim i stranim tvrtkama kao predavač i motivacijski govornik.

Knjiga se može kupiti u svim knjižarama Hoću knjigu, Mentalnom treningu te uskoro i u Školskoj knjizi.

„Nikad ne odrasti i nikad ne prestani rasti!” Igor Čerenšek