Hotel Bellevue 5* pokreće novu tradiciju i prvi put donosi uskršnju čaroliju u uvalu Čikat

0
Hotel

Jedinstveni Hotel Bellevue 5* smješten na predivnom otoku Lošinju priredio je ove godine po prvi puta uskršnji program u idealnom spoju tradicije i daška modernog hedonizma. Ovaj program poznatog brenda Lošinj Hotels & Villas poziva na prepuštanje duše i tijela tretmanu čarobne uvale Čikat. Svaki trenutak uskršnjeg programa osmišljen je kako bi gosti imali priliku uhvatiti trenutak za sebe, za svog partnera i za svoju obitelj.

Proljeće je jedinstveno razdoblje na Lošinju, vrijeme buđenja i procvata miomirisnog aromatičnog bilja čija esencijalna ulja, u savršenoj kombinaciji s kristalno čistim morem, prožimaju zrak i daju otoku njegov nadaleko poznati prirodni aerosol kojem se pripisuju blagotvorna i ljekovita svojstva. „Obiteljske tradicije su neprocjenjiva vrijednost koju prenosimo i njegujemo generacijama, a zašto nova tradicija ne bi postala upravo uskršnji posjet Lošinju? Naše predano osoblje učinit će sve da boravak na otoku ispunimo trenucima pretvorenima u nezaboravne uspomene“, rekao je Francesco Pantalone, direktor Hotela Bellevue.

Hotel

Za goste koji upravo posjetom Lošinju žele pokrenuti svoju novu tradiciju Hotel Bellevue je priredio posebne Easter Splendour pakete koji uključuju tri noćenja za dvije osobe i obuhvaćaju niz uskršnjih aktivnosti za sve uzraste, gastronomskih doživljaja, wellness iskustava te pristup fitness centru, unutarnjim i vanjskim bazenima te nagrađivanom Bellevue Spa Clinicu.

Stvaranje gastronomskih iskustava obogatit će poslijepodnevni Ronnefeldt čaj poslužen u Alto Rosso Loungeu baru, večer fine kuhinje u restoranu Matsunoki uz gurmansku večeru koju vješto kuhaju tri kulinarska tenora, dok ih glazbom prati nastup Klape Čikat, te izvrstan nedjeljni brunch s bogatom trpezom primamljivih specijaliteta i tradicionalnih uskršnjih favorita u elegantnom prostoru restorana Bava.

Hotel

Posebne uskršnje aktivnosti zasigurno će zabaviti i obogatiti iskustvo te ostaviti dojam na cijelu obitelj. Najmlađi gosti mogu uživati u zabavnoj potrazi za pisanicama, pokrenuti svoju kreativnost igrajući se malih masterchefova, uprljati ruke na radionici izrade čokolada s Willyjem Wonkom ili skakutati naokolo tijekom zečje joge, dok roditelji mogu iskušati nešto novo te stupiti u Onyx Meditation Room na liječenje zvukom, iskušati vođenu šumsku terapiju ili se relaksirati uz krioterapiju i masažu.

Ekološki osviješteni gosti mogu se uključiti i u okolišni aktivizam kako bi naglasili važnost očuvanja jedinstvenih prirodnih bogatstava lošinjskog akvatorija – njima se nudi ekološka šetnja koja završava sadnjom drveta, kako bi na Lošinju ostavili svoj trajni, zeleni trag.

Više o uskršnjem programu i ostalim ponudama brenda Lošinj Hotels & Villas provjerite na losinj-hotels.com.

MPR