In Vino Veritas – jesenska mini kolekcija modnog brenda Etna Maar

0

U svijetu u kome je sve više lažnih vijesti, nepovjerenja i podjela, potraga za istinom čini se važnijom nego ikada prije.  Kroz svoju jesensku mini kolekciju, u potragu za njom uputila se i modna dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik.

„In Vino Veritas“ – jesenska mini kolekcija za sve željne slobode i pokreta

Svoju kolekciju baziranu na bojama dozrelog grožđa, idealnu za prijelaz iz ljeta u ranu jesen, dizajnerica je nazvala In Vino Veritas, aludirajući na povezanost čovjeka i prirode, posebice važnu u ovim ne baš jednostavnim, pandemijskim vremenima.

U prepoznatljivom, nekonvencionalnom Etna Maar stilu, modeli su idealni za sve željne slobode i pokreta.

Suradnja s vinarijama Medea, Teraboto, Damjanić i Rossi, na čijim je lokalitetima kolekcija „In Vino Veritas“  snimljena, predstavlja još jedan iskorak modnog brenda poznatog po svojoj inovativnosti i jedinstvenosti – spaja dva, iako na prvi pogled različita, no u svojoj suštini vrlo kreativna svijeta, modni s onim enološkim, koji svojim proizvodima posljednjih godina osvaja ne samo domaće nego i svjetske eno znalce.

In Vino Veritas

Modni brend Etna Maar i dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik mini kolekcijom „In Vino Veritas“ nedvosmisleno potvrđuju da u svakoj interakciji s  prirodom čovjek dobije puno više nego što traži, jer nema ljepše pozornice ljudskom stvaralaštvu od nje!

Kampanja snimljena na lokalitetima vinarija Damjanić, Medea, Rossi i Teraboto

Model: Sandra Dimlić

Fotograf: Igor Emil Horvat