Izabran pobjednik Ledo „RETRO“ natječaja – Bubi se vraća u Ledo škrinje!

0
retro

Ledo „retro sladoledi“ u tijesnoj su borbi između Njofre, Bubija i Top Mixa u nedavno održanom „RETRO“ natječaju dobili pobjednika. Većinom glasova brojnih sladolednih fanova odlučeno je da se u Ledo škrinje uskoro vraća Bubi – legendarni sladoled okusa žvakaće gume!

Ledo „RETRO“ natječaj održavao se od 19. siječnja do 1. veljače na Ledo webu te je prikupio više od 70.000 posjetitelja koji su imali prilike dati svoj glas najdražem okusu iz djetinjstva, a upravo je Bubi osvojio najviše glasova.

O velikom interesu za Ledo „RETRO“ natječaj te povratku popularnog Bubija u prodaju, dokazuju i brojne inicijative potrošača na društvenim mrežama u kojima su pozivali svoje prijatelje da glasaju upravo za taj sladoled.

„Iznimno nas veseli vidjeti tako veliki odaziv i interes naših vjernih potrošača za sudjelovanjem u Ledo „RETRO“ natječaju. Zaista se uvijek iznova trudimo pružiti im neko dodatno iskustvo, stoga nam je izuzetno drago da su upravo naši potrošači u tako velikom broju sudjelovali u odabiru proizvoda za nadolazeću sladolednu sezonu. Iako je borba bila izuzetno tijesna, pobijedio je proizvod kojeg potrošači željno isčekuju dugi niz godina, a koji potvrđuje našu dugogodišnju tradiciju i kontinuiranu kvalitetu koju potrošači prepoznaju i zbog koje ostaju vjerni Ledo proizvodima“, istaknula je Stela Ilijaš, pomoćnica direktora marketinga i razvoja.

Po završetku natječaja, sada je i službeno potvrđeno da je Bubi sladoled kojeg mnogi nisu zaboravili i čiji su povratak željno iščekivali, a uskoro će njegove slatke „retro“ čari, osim već postojećih ljubitelja, moći okusiti i neke nove generacije. Njegova upečatljiva roza receptura je spremna, a okus žvakaće gume jednak onome kojeg smo zavoljeli još davnih devedesetih.

Ovu veliku sladolednu zvijezdu uskoro možete ponovno pronaći u najbližoj Ledo škrinji i uz njega barem nakratko vratiti nezaboravne uspomene koji je obilježio upravo Bubi!

404