Izložbeni paviljon sajma Chillventa na sajmu Climate World 2020. godine

0

Chillventa, vodeći međunarodni sajam rashladne tehnologije, predvoditi će ” Paviljon Chillventa ” na sajmu Climate World u Moskvi između 10. i 13. ožujka 2020. Time će ispuniti želje mnogih tvrtki da opet postanu poslovno aktivne u Rusiji. NürnbergMesse nudi atraktivan, cjelovit paket s minimalnim troškovima za tvrtke svih veličina koje žele izlagati. Čak i manje tvrtke  na ovaj način mogu privući puno pažnje.
Rezultati ankete pokazuju da je većina izlagača na Chillventa 2018. na Rusiju gledala kao na važno tržište. Paviljon Chillventa pružit će na taj način najbolju priliku za lakši pristup ruskom tržištu. To će biti od posebne koristi tvrtkama koje žele uspostaviti nove poslovne kontakte u Rusiji ili proširiti svoju postojeću mrežu što je lakše moguće. Svojim vrhunskim dizajnom štandova, Paviljon Chillventa biti će zapažen na sajmu Climate World-a.

Chillventa paviljon kao posjetnica u Climate World 2020

Climate World, sajamska priredba koja će se održati od 10. do 13. ožujka 2020., pružit će savršeno okruženje. Zadnji put kada je održana, oko 23 000 posjetitelja imalo je priliku istražiti inovacije oko 250 izlagača. “U budućnosti će rusko tržište postati sve važnije za industriju rashladnih, izmjeničnih i ventilacijskih uređaja, toplinskih pumpi”, dodaje Stein. “To znači da je vrijeme da NürnbergMesse nastavi svoju obvezu prema Rusiji. Paviljon Chillventa predstavit će idealne uvjete za nas i naše izlagače. “

Chillventa: mjesto susreta međunarodne industrije

Izlagači nisu imali ništa drugo, osim najvećih pohvala za posljednji sajam u seriji Chillventa, a većina je već potvrdila svoju namjeru sudjelovanja na sljedećoj izložbi. Stručnjaci iz svijeta hlađenja, klimatizacije i ventilacije pridružit će se arhitektima i projektantima građevinskih usluga na događaju najviše razine u industriji, zakazanom za 13. do 15. listopada 2020., što će profesionalcima iz cijelog svijeta pružiti priliku da razgovaraju o najnovijim trendovima i razvoju koji se odnosi na sve aspekte energetske učinkovitosti, održivosti i automatizacije.
O NürnbergMesse grupi
NürnbergMesse Group jedna je od 15 najvećih svjetskih sajamskih tvrtki. Sastoji se od NürnbergMesse GmbH i njegovih 15 podružnica i podružnica. Tvrtka zapošljava više od 1000 ljudi na deset lokacija u Njemačkoj, Brazilu, Kini, Indiji, Italiji, Grčkoj, Austriji i SAD-u. NürnbergMesse Grupa također ima mrežu međunarodnih predstavnika koji djeluju u više od 100 zemalja. Portfelj uključuje oko 120 njemačkih i međunarodnih sajmova i kongresa. Svake godine do 35.000 izlagača (međunarodni kontingent: 44%) i do 1.5 milijuna posjetitelja (26% izvan Njemačke) sudjeluje u vlastitim, partnerskim i gostujućim manifestacijama Grupe.