Kupaonica – mjesto susreta užurbanosti i opuštanja

0
kupaonica

Obiteljska kupaonica mjesto je na kojem se svakodnevno susreću, s jedne strane užurbanost, a s druge opuštanje. Geberit nudi savjete kako bi i jedno i drugo zajedno moglo funkcionirati.

Upaljene su svijeće, latice ruža razbacane su okolo, umirujući zvukovi ispunjavaju kupaonicu. Napokon je vrijeme da se isključimo i opustimo u kupaonici koju smo pretvorili u malu spa oazu… No ubrzo stiže novi dan! Rasvjeta i ruže jučerašnje večeri sada su sjećanje. Jutro u kupaonici donosi ubrzani ritam. Vrijeme je pripreme za odlazak na posao, u školu ili vrtić. Oko sedam ujutro, cijela se obitelj nalazi u kupaonici i obavlja svoju jutarnju rutinu – baš kao i svakog jutra.

Ponekad kao oaza blagostanja, a ponekad kao užurbano obiteljsko središte – kupaonica mora udovoljavati različitim zahtjevima (ponekad gotovo istovremeno). To se može postići pametnim dizajnom kupaonice, za koji je potrebno dobro planiranje i, u potpunosti korištenje prostora za odlaganje. Trik je korištenje kupaonskog namještaja na način da je kupaonski pribor na pravom mjestu i da mu se može brzo i lako pristupiti.

• Element s ogledalom idealno je mjesto za odlaganje najčešće korištenih predmeta, poput četkica za zube, dezodoransa i kozmetike.

• U idealnom slučaju, baza za umivaonik može se koristiti za odlaganje svega ostalog potrebnog u kupaonici. Osim četki i sušila za kosu, koristi se i kao mjesto za čuvanje ostalog pribora, od kupke s mjehurićima do ručnika. Ukoliko je potrebno više prostora za odlaganje, možete dodati niske ili visoke bočne kupaonske elemente.

• Pobrinite se da svi znaju gdje se nalazi koji kupaonski pribor te kada je čiji red u kupaonici, tada ništa ne bi trebalo ometati miran početak dana. 

Ukratko: Dobra organizacija dostupnog prostora za odlaganje znači da se ne trebate brinuti o neredu u obiteljskoj kupaonici svakog jutra – uz to, možete se radovati opuštajućim trenucima.

Organiziranje ladica
Kupaonski pribor uredno je smješten u ladici. Kutije i pretinci za organiziranje iz linije kupaonica Geberit Acanto mogu dodatno pomoći u održavanju reda.

Prostor iza ogledala
Elementi s ogledalom iz linije Geberit Option omogućuju odlaganje najčešće korištenog kupaonskog pribora iza ogledala.

kupaonica

Više informacija potražite na www.geberit.hr

O Geberitu

Globalno prisutna Geberit grupa sa sjedištem u Rapperswil-Joni u Švicarskoj, vodeći je ponuđač sanitarnih proizvoda na europskom tržištu. Njegova ponuda uključuje sanitarne sustave, cijevne sustave, keramiku za kupaonice te kupaonski namještaj. Proizvodna mreža obuhvaća 29 proizvodnih pogona u Europi i 6 na drugim kontinentima. S više od 12.000 zaposlenika u više od 50 zemalja, Geberit je u 2019. godini ostvario neto promet od 3,1 milijarde CHF. Dionice tvrtke Geberit kotiraju na švicarskoj burzi SIX Swiss Exchange i uključene su u švicarski burzovni indeks SMI (Swiss Market Index).

IN MEDIAS RES KOMUNIKACIJE