Ledo lansirao jedinstvene proizvode na tržištu – kukuruzne Ledolette s ABC sirom i Ledo savijaču s trostrukim punjenjem

0
LEdo

Kao predvodnik u inovacijama, Ledo kontinuirano radi na stvaranju novih i jedinstvenih proizvoda koji kombiniraju najbolje iz svake kategorije. Tako je potrošačima i ovaj put odlučio ponuditi dva inovativna proizvoda na tržištu – hrskave i kukuruzne Ledolette s ABC sirom i prvu Savijaču s trostrukim punjenjem.

Kao rezultat suradnje dvaju velikih brandova, nastale su prve hrskave i kukuruzne Ledolette s ABC sirom, ujedno i jedini takav proizvod na tržištu. Obogaćene su finim, kremastim ABC sirom u hrskavom kukuruznom tijestu, s kukuruznim posipom koji im dodatno daje savršenu hrskavost i jedinstven doživljaj pri svakom zalogaju. Zbog jednostavnosti pripreme, idealan su snack baš za svako doba dana – kao fini doručak uz omiljenu kavu, uz veselo druženje s prijateljima i obitelji, za trenutke uživanja samo za sebe nakon napornog dana ili nakon večere uz najdraži film.

Ljubitelje slatkih delicija posebno će razveseliti prva Savijača s trostrukim punjenjem, koja krije neodoljivu kombinaciju nježne vanilije, mliječne čokolade i nougat kreme. Predstavlja najveću inovaciju na tržištu od lansiranja Okruglica s duplim punjenjem i to zbog modernog i inovativnog pristupa u samom proizvodnom procesu – tehnologije vertikalnog trostrukog punjenja.

„Nove Ledolette s ABC sirom i Savijača s trostrukim punjenjem proizvodi su u čiji smo razvoj uložili puno vremena i truda, jer smo potrošačima željeli ponuditi nešto što dosad nisu imali prilike isprobati. Izuzetno smo ponosni što smo to naposljetku i uspjeli. Ovi inovativni proizvodi dodatna su potvrda kako nam je izuzetno važno zadovoljstvo naših potrošača koji od nas uvijek očekuju nešto novo i drugačije. Vjerujemo kako će upravo ovi jedinstveni noviteti na tržištu okusom i kvalitetom svojih sastojaka mnoge potrošače osvojiti već na prvu“, istaknuo je Krunoslav Stančić, Zamjenik marketing managera iz Leda.

Novi proizvodi sve Ledo fanove osvojit će upravo zbog svoje originalnosti, ali i vrhunske kvalitete i pomno odabranih sastojaka s kojima Ledo nikad ne razočara svoje potrošače. Koliko su neodoljivi, mogu otkriti već sada ako požure do najbliže Ledo škrinje, gdje se i kriju.

404