Proljetna ponuda koja se ne propušta – uživajte u besprijekorno čistom domu uz sjajne Samsung popuste

0
SAMSUNG

Stiglo je proljeće, a s njim i tradicionalno proljetno čišćenje. Vrijeme je za uživanje u besprijekornoj svježini i čistoći doma, stoga se Samsung potrudio napraviti sjajnu ponudu s popustima do 25 posto na odabrane modele usisavača, perilice i sušilice rublja, kao i na kombinirane perilice i sušilice rublja.

Inovativna WW8500T perilica rublja koristi dubinsko i higijensko čišćenje parom koje uklanja 99,9% bakterija i alergena sa odjeće. Zahvaljujući Eco Bubble™ tehnologiji, prašak za rublje se pretvara u mjehuriće pa brzo ulazi u tkaninu te s lakoćom uklanja prljavštinu, štedeći pritom energiju, čuvajući boje i teksturu tkanine.[1] Ukoliko ste zaboravili ubaciti neki komad odjeće, AddWash™ tehnologija omogućuje njihovo jednostavno dodavanje tijekom pranja.

SAMSUNG

Kada je u pitanju sušenje rublja, uz DV8000T sušilicu rublja, odjeća će biti izuzetno brzo osušena i spremna za nošenje. Birajući ciklus Superbrzina, mješovito punjenje odjevnih predmeta od pamuka i sintetike može biti suho za samo 81 minutu[2], a pomoću Silent Dry tehnologije, koja prigušuje zvuk i algoritma za optimizaciju brzine vrtnje, smanjit će se razina buke.

Korisnici će sada moći uživati u slobodnom vremenu dulje i bezbrižnije jer čišćenje doma nikada nije bilo brže. Jet 90E usisivač jednostavno i temeljno čisti različite vrste podova, dok turbo četka kupi sitne čestice prašine iz tepiha. Uz to, petoslojni filtrirajući sistem uspješno eliminira prašinu i alergene iz zraka.

Zajedničkim snagama, ovi uređaji čine dom svježim i čistim, štedeći vrijeme, ali i kućni budžet zahvaljujući popustima do 25 posto[3], za svaku kupovinu navedenih uređaja do 2. 5. 2021. godine ili do isteka zaliha. Izabrani proizvodi dolaze i s pet godina garancije koja vrijedi za određene perilice rublja i usisivače kupljene od 1. 3. do 30. 6. 2021. godine, kao i za sušilice rublja te kombinirane perilice i sušilice rublja kupljene od 1. 4. do 31. 5. 2021. godine.

Za više informacija posjetite https://www.samsung.com/hr/offer/clean-promo-2021/; https://www.samsung.com/hr/offer/clean-home-2021/ i https://www.samsung.com/hr/offer/5yw-promo-2021/.

[1] Temeljeno na izvješću laboratorija za ispitivanje performansi tvrtke Springboard Engineering na EMPA trakicama, u usporedbi uobičajenog praška za rublje i tehnologije mjehurića bez mehaničkog djelovanja.

[2] Ispitano na modelu Samsung DV8000T uređaja u skladu s normom IEC i količinom rublja težine 3 kg.

[3] Točan iznos postotka uštede razlikuje se od proizvoda i njegove cijene u ovlaštenim Samsung trgovinama, o čemu se kupac može informirati na ovlaštenom Samsung prodajnom mjestu.

O tvrtki Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung nadahnjuje svijet i oblikuje budućnost transformirajućim idejama i tehnologijama. Tvrtka redefinira svjetove televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sustava i memorije, LSI sustava, ljevanih i LED rješenja. Za najnovije vijesti posjetite Samsung Newsroom na adresi http://news.samsung.com.

MILLENIUM PROMOCIJA