Nastupom energične DJ-ice Sanje Pandurić završeno prvo izdanje Malog Oktoberfesta u Zagrebu

0

Nastupom energične DJ-ice Sanje Pandurić na samu Noć vještica, završeno je prvo izdanje Malog Oktoberfesta u Zagrebu. Devet dana, osam domaćih pivara, sedam izvođača i mnoštvo radionica za djecu – rezime je to prvog izdanja koje se održavalo od 23. do 31. listopada na Strossmayerovu trgu.

U proteklih 9 dana posjetitelje festa svojim nastupom zagrijavali su bend One Dread, Nina Kraljić, Maja Posavec, Pop/funk Acoustic Duo – Vjekoslav Vostrel & Jurica Šurbek, Silver Coins te DJ-evi Tommy T i Sanja Pandurić.

dj

Ne smijemo zaboraviti ni naše vrijedne pivare – Pivovaru Medvedgrad, Zmajsku pivovaru, BRLOG zadružne pivovaru, Lepi Dečki Brewery, Pivovaru Razum, Maximus Pivovaru, Putnu Pivovare te Lokalnu Craft Pivovaru koji su predstavili ono najbolje što domaća craft pivska scena nudi, kao i našu Klopicu koja je pazila da ne ostanemo gladni.

Ništa ne bi bilo moguće bez našeg sponzora Medikora, koji je osiguravanjem medicinskih maski i dezinficijensa pripomogao da u odličnoj atmosferi na Malom Oktoberfestu uživamo bezbrižno i sigurno.