Nova jesenska kolekcija torbi – predstavljeni prekrasni modeli

0
kolekcija

Ljeto lagano ide prema svome kraju, brendovi predstavljanju nove modne kolekcije. Vedre ljetne boje uskoro ćemo zamijeniti jesenskim nijansama. Tople nijanse jeseni će biti vidljive na odjeći, torbama i ostalim modnim dodacima.

Na tržište je stigla i nova kolekcija modnih torbi hrvatskog brenda Galko koju karakterizira neodoljiv spoj klasičnog i modernog. Kolekcija je puna modnih favorita za nadolazeću sezonu.

Torba je oduvijek bila jedan od ključnih komada u ormaru svake žene, modni je dodatak kojemu se posvećuje posebna pozornost. Odabir kvalitetne kožne torbe je uvijek dobra i isplativa odluka jer ćete je moći nositi godinama.

U novoj Galko kolekciji je bogata ponuda torbi za žene koje vole ženstven i profinjen stil. To je dio kolekcije kojim je brend i dalje ostao vjeran svome stilu koji slijedi već dugi niz godina. Posebno se ističu elegantne torbe u kombinaciji jednobojne kože i kože s animal printom te kombinacije s detaljima od kroko kože.

kolekcija

Ljubiteljice ležernijeg stila također će biti jako zadovoljne. Naime, jesenska kolekcija donosi inovativna dizajnerska rješenja poput hit modela ruksaka koji možete nositi i kao ruksak, i kao torbu.

Torbe su funkcionalne i različitih su veličina. Možete birati između malih torbica, dnevnih torbi srednje veličina, a tu su i veće, uvijek omiljene shopperice. Galko model shopper torbe dolazi u kombinaciji s atraktivnom kožnom kozmetičkom torbicom koju možete nositi i odvojeno.

Galko kolekciju jesen/zima obilježavaju neodoljive nijanse jesenskih boja: „trula višnja“, svijetlo i tamno crvena, prošarana smeđa, siva, ljubičasta, zagasita žuto-narančasta. Na ulicama ćemo zasigurno vidjeti puno lijepih modnih kombinacija koje će ovi modni dodaci učiniti posebnima.

Zahvaljujući kombinaciji kvalitetne kože, istinskog kreativnog sklada, izrade u koju je uključen i cijenjeni ručni rad te stroge provjere kvalitete proizvoda, Galko torbe su iznimne kvalitete, unikatne, funkcionalne, protkane tradicijom i nepogrešivom elegancijom što im daje posebnu estetsku notu.

Kada birate, birajte sa stilom.

www.galko.com

https://galko.com/