Novčanici i etuiji s RFID zaštitom za sigurnost vaših osobnih dokumenata i bankovnih kartica

0
RFID

Jeste li znali da su vaši osobni podaci i bankovne kartice svakodnevno na javnim mjestima izložene mogućnosti beskontaktne krađe? Na svu sreću, tu su novčanici i etuiji s RFID tehnologijom koja to može spriječiti.

Kako tehnologija ubrzano napreduje, sve se više govori o potrebi zaštite podataka. Nažalost, hakeri uvijek pronađu načine kako iskoristiti tehnologiju za krađe i ovaj problem je sve zastupljeniji.

RFID

Novčanici i etuiji s RFID zaštitom sjajni su proizvodi koji vam pomažu da ostanete zaštićeni u svakom trenutku.

Tvrtka Galko, vodeći hrvatski proizvođač torbi i kožne galanterije, u skladu sa svjetskim trendovima na tržište je lansirala paletu proizvoda s RFID zaštitom.

U korak s trendovima

Jedna od najčešćih primjera primjene RFID-a je beskontaktna bankovna kartica.

S obzirom na to da se podaci i iznos novaca prenose beskontaktno s određene udaljenosti pomoću čitača podataka, moguće ih je preuzeti i neovlašteno. Takvu krađu kartičnih podataka nazivamo Skimming.

Primjerice, lopov/haker u gradskoj gužvi pomoću čitača neovlašteno može skidati male iznose novaca s bankovnih kartica. Javni prijevoz je idealno mjesto za ovakve krađe. Još opasnija krađa je krađa podataka s putovnice ili osobne iskaznice u svrhu krađe identiteta.

RFID

Kako vidimo, razvoj tehnologije je osim bržih i jednostavnijih načina plaćanja, donio i mogućnost krađe podataka i novaca s kartica, stoga vrijedi razmisliti o boljoj zaštiti, a to možete odlično uz Galko proizvode.

U želji da kupcima pruži sigurnost, tvrtka Galko je ugradila RFID zaštitu u određene modele novčanika i etuija. Postavljanjem materijala koji blokira RFID, između vanjskog sloja proizvoda i unutarnje obloge, sadržaj je osiguran od neovlaštenog preuzimanja podataka. Ovaj omiljeni hrvatski brend i ovom paletom proizvoda dokazuje da ide u korak s trendovima.

U Galku ističu da su ponosni što kupci već 27 godina prepoznaju i cijene kvalitetu njihovih proizvoda za koju je zaslužan Galko tim, a proizvodi s RFID zaštitom su još jedan korak u ispunjavanju želja kupaca.

Detaljnije informacije su dostupne na https://galko.com/