Oblikuj tijelo i izgubi centimetre na profesionalan način

0
Afrodita

Afrodita Professional predstavlja 3 profesionalna pomoćnika pri oblikovanju tijela, s višim koncentracijama aktivnih sastojaka, snažnijim djelovanjem i odličnim rezultatima za smanjenje masnih jastučića, vidljivosti celulita i vidljivo učvršćivanje kože.

3 profesionalna rješenja su sada na raspolaganju i vama za visoko učinkovitu anticelulitnu njegu kod kuće, a ne samo za profesionalnu upotrebu u salonima. Važno je znati da ovi proizvodi nisu dostupni u drogerijama. Upoznajte ih!

Afrodita

Anticelulitna krema s učinkom grijanja FAT BURNING Afrodita Professional smanjuje obujam i masne jastučiće te skladištenje masti u potkožnom tkivu, povećava prokrvljenost kože, smanjuje opseg bedara, trbuha i bokova te vidljivost celulita.

Za koga i kad?

Za sve koji žele ponajprije smanjiti opseg na kritičnim područjima tijela, ublažiti izgled narančine kore i preoblikovati stas. Peckanje, crvenilo i osjećaj umjerenog do intenzivnog grijanja nakon nanošenja očekivani su, čak i poželjni učinci na koži, jer dokazuju da je proces prokrvljivanja kože intenzivno aktiviran i da „aktivni sastojci već super djeluju“.

Afrodita

Anticelulitni gel s učinkom hlađenja BODY SLIMMING Afrodita Professional smanjuje izgled narančine kore, povećava prokrvljenost kože, potiče izlučivanje toksina, smanjuje „zaostajanje“ vode u tijelu, ubrzava topljenje masti i smanjuje debljinu masnog tkiva te opseg bedara, trbuha i bokova.

Za koga i kad?

Preporučujemo ga svima koji se žele riješiti izgleda narančine kore te smanjiti opseg na kritičnim dijelovima tijela. Idealan za sve koji imaju problema sa zadržavanjem vode u tijelu, s naticanjem i bolovima u nogama, jer izražen učinak hlađenja djeluje iznimno blagotvorno, opuštajuće i osvježavajuće.

Afrodita

Čudesna krema za oblikovanje i učvršćivanje BODY SHAPING Afrodita Professional vidljivo poboljšava čvrstoću i strukturu kože, obnavlja oštećeno vezivno tkivo te kožu bogato njeguje, čini je baršunasto glatkom i privlačnom.

Trebam li je stvarno? Naravno… to je točka na i

Krema aktivno učvršćuje tkivo (bedra, nadlaktice, dekolte). Koža je odmah nakon nanošenja glađa na dodir, a svakom ponovnom uporabom i čvršća i mladolikija. Posebno primjetne rezultate pokazuje uz svakodnevnu uporabu u kombinaciji s gelom BODY SHAPING i kremom FAT BURNING. Izvrsno je sredstvo za njegu prsa i dekoltea jer zateže kožu, učvršćuje ju i vidljivo pomlađuje.

AFRODITIN RECEPT ZA NAJBOLJE REZULTATE: Savjetujemo kombiniranu uporabu sva tri proizvoda jer upravo kombiniranje učinka grijanja i hlađenja te večernja njega za učvršćivanje donose izvrsne rezultate. Oba anticelulitna proizvoda je potrebno upotrebljavati naizmjence, prvi dan proizvod s učinkom grijanja, drugi dan proizvod s učinkom hlađenja, a navečer nakon osvježenja pod tušem savjetujemo koristiti čudesnu kremu za oblikovanje i učvršćivanje.

Proizvodi su na raspolaganju isključivo u webshop.afroditacosmetics.com https://webshop.afroditacosmetics.com/hr/tijelo/anti-cellulite-ap, Afrodita shopovima u Zagrebu (Vlaška 41, Frankopanska 7, Galleria Business Center – Iblerov trg 10) i u partnerskim kozmetičkim salonima.

AMBRELA KOMUNIKACIJE