Olakšaj dušu i izbriši brige kroz besplatan i opušten razgovor sa psihologom

0
DOBRO

Platforma Budi Dobro. Budi CE. omogućava vam da u razgovoru sa stručnjakom podijelite probleme koji vas muče te učinite prvi korak u njihovu rješavanju. Iako možda nećete odmah odagnati sve svoje brige, važno je pokrenuti se i pobrinuti se za vlastito zdravlje.

Prvi korak u preuzimanju brige za sebe je usmjeravanje na vlastite potrebe suočavajući se sa stvarnim problemima koji nas muče. Naše unutarnje „ja“ nam daje različite znakove da je vrijeme za promjenom, stoga je ponekad potrebno zastati i osvijestiti tu potrebu, izaći iz zone komfora i suočiti se s vlastitim granicama i pogreškama.

Suočite se s problemima i sudjelujte u podcastu

Prijavom na sudjelovanje u Budi DOBRO. Budi CE. podcastu stvarni ljudi dobivaju priliku za opušten razgovor sa psihologom o stvarnim problemima koji ih muče. Sudjelovanjem biste poput drugih, koji su već bili dio ovog podcasta, iz udobnosti vlastitog doma i u poznatom okruženju progovorili o svojim životnim problemima i dobili priliku za dva besplatna razgovora sa stručnjakom uz zajamčenu anonimnost.

Razgovor sa psihologom iz udobnog naslonjača

U prvom opuštenom razgovoru sa psihologom međusobno ćete se bolje upoznati te pripremiti za drugi razgovor tijekom kojeg će vam stručnjak dati konkretne savjete uz koje ćete započeti proces osvještavanja samog problema i utvrditi korake koji su potrebni da bi se problem riješio. Vaš snimljeni glas koji će slušatelji čuti bit će stvaran, kao i vaši životni izazovi s kojima će se mnogi moći poistovjetiti, no vaše ime bit će promijenjeno kako bi zaštita vašeg identitet ostala potpuna. Prijava za razgovor sa stručnjakom je jednostavna, a odvija se preko obrasca na Budi DOBRO. Budi CE. platformi. Nakon što odaberete temu o kojoj biste željeli razgovarati, potrebno je odabrati da je želite obraditi kao podcast te ostaviti svoje kontakt podatke.

BUDITE DOBRO. BUDITE CE

Kako bi ljude svih generacija potaknula na brigu o vlastitom mentalnom zdravlju, Cedevita je pokrenula edukativnu internetsku stranicu Budi Dobro. Budi CE. koja nas kroz optimizam uči kako se nositi s nizom životnih izazova i poručuje da, iako ne možemo utjecati na ono što se događa oko nas, možemo utjecati na svoju reakciju. Platforma donosi autentične ljudske priče i nesimulirane razgovore između psihoterapeuta i pojedinaca iz kojih svi možemo naučiti kako se nositi s ponekad nepodnošljivom svakodnevicom.

Biti dobro, biti CE zapravo znači vjerovati u pozitivne životne ishode i biti spreman učiti kako se nositi sa situacijama na koje ne možemo utjecati, s osmijehom na licu. Cedevita je prije pokretanja ove  platforme provela sveobuhvatno istraživanje o mentalnom zdravlju i optimizmu u suradnji s istraživačkom agencijom Ipsos, a rezultati su im samo dali dodatan vjetar u leđa jer je čak 77% građana prepoznalo optimizam kao ključ za očuvanje mentalnog zdravlja.

MEDIA VAL