Ovih blagdana darujte sebe i druge novom limenkom Arabesca Minas kave

0
Arabesca

Prepoznatljiva aroma fine turske kave upotpunit će ugođaj Božića

Kava je ritual kojim mnogi započinju svoj dan. Priprema i uživanje u kavi nezaobilazni su dio naše svakodnevnice. Ljubitelji kave ne biraju mjesto i vrijeme za kavu! Miris fine crne kave idealno će se uklopiti u ovo predblagdansko razdoblje, a svojom prepoznatljivom aromom  upotpunit će ugođaj Božića.

Tako prepoznatljiva Minas mljevena kava iz Arabesce, poznata po svojoj tradicionalnoj i posebnoj recepturi, jamči šalicu punu ljubavi namijenjenu ljudima koji su odani starim i domaćim okusima. Ona je od sada dostupna i u jedinstvenom i ekološki prihvatljivom pakiranju u limenci, koja dodatno čuva okus i miris kave, štiteći je od vlage, svjetlosti i zraka.

Arabesca

Osim što se koristi za čuvanje kave kako bi kava zadržava svoju svježinu, limenka može poslužiti i za neke druge korisne namjene, a  svojim dizajnom i oblikom idealno će se uklopiti u prostor kuhinje kao dekorativni element.

Arabesca kava proizvodi se po posebnim recepturama visokokvalitetnih mješavina najfinijih kava kontroliranog podrijetla. Svojom bogatom aromom pruža  vrhunski užitak ispijanja kave u bilo kojoj prigodi i u bilo koje vrijeme.

Ako vas brine kreativnost u odabiru ovogodišnjih božićnih poklona, limenka Arabesca kave može biti odlična ideja za svaku prigodu, bilo da darujete sebe ili druge.

 Limenka Arabesca Minas kave dostupna u svim vodećim trgovačkim lancima. Akcijska cijena 29,99 kn.

www.arabesca.hr

AKTERPUBLIC