Poduzetništvo je IN- najava radionice za žene u Otočcu

0
poduzetništvo

Međunarodna mreža poslovnih žena u suradnji i s podrškom Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Otočac, organizira dvodnevno događanje u prostorijama Županijske Komore Otočac, za žene poduzetnice 21. i 28.1.2020.

Poduzetništvo je IN – Škola poduzetništva za žene osmišljena je s ciljem pružanja novih znanja i vještina sadašnjim i budućim poduzetnicama u kreiranju vlastitog posla. Vjerujemo da će se neke žene odlučiti za poduzetnički pothvat, a naš cilj je dati najnovije informacije svega onoga što je potrebno za tako veliki korak. Radionice su namijenjene i onim poduzetnicima i poduzetnicama koji žele proširiti svoja postojeća znanja i nadograditi svoje vještine.
Predavanja se fokusiraju na osnovne informacije oko osnivanja poduzeća, troškove i financije, prodajne vještine, društvene mreže i sve ono što je potrebno u startu. Poseban fokus je stavljen na sve pogreške koje se mogu izbjeći na početku poslovanja.

Žensko poduzetništvo  prepoznato je kao važan element gospodarskog rasta i učinkovita metoda postizanja demokratskog društva utemeljenog na osnaživanju žena i jednakosti spolova.

poduzetništvo
Cowomen

Predavanja su namijenjena ženama koje tek razmišljaju o ulasku u poduzetništvo, ali i poduzetnicama početnicama.

Predavačice se bave poduzetništvom već duži niz godina, pa iz svog iskustva mogu odgovarati na pitanja za sve one koji se žele baviti poduzetništvom, a ujedno su i članice Međunarodne mreže žena za žene te aktivno rade na osnaživanju i promicanju ženskog poduzetništva.

Radionice su besplatne za sve polaznice, a na kraju edukacije se stječe diploma.
Prijave na: https://www.hgk.hr/forms/poduzetnistvo-je-in-radionice-za-zene