POPULARNA DESTINACIJA PUNTA CANA U DOMINIKANSKOJ REPUBLICI BOGATIJA ZA JOŠ JEDAN LUKSUZNI RESORT

0
cana

Hotelski lanac Karisma Hotels & Resorts otvorio resort Margaritaville Island Reserve Cap Cana

Karisma Hotels & Resorts, višestruko nagrađivani lanac hotela rasprostranjenih širom Latinske Amerike, Kariba i Meksika, a kojem pripada i ultra all-inclusive hotel Azul Beach Resort Montenegro by Karisma u Crnoj Gori, otvorio je novi luksuzni Margaritaville® Island Reserve Cap Cana resort u pokrajini Punta Cana u Dominikanskoj Republici. Osim predstavnika tvrtke i dužnosnika ove karipske zemlje, ceremoniji svečanog otvaranja i presijecanja vrpce prisustvovao je predsjednik Dominikanske Republike Luis Abinader.

cana

Margaritaville je globalni lifestyle brend inspiriran renomiranim pjevačem i kantautorom Jimmyjem Buffettom, čije pjesme izazivaju strast ka tropskim eskapizmom i opuštanjem. Ovaj resort s pet zvjezdica, smješten u jednom od turistički najpopularnijih dijelova Dominikanske Republike, spaja prvoklasni standard i all-inclusive sadržaje grupacije Karisma Hotels & Resorts s prepoznatljivim osjećajem bezbrižnosti i svakodnevne zabave koje nudi brend Margaritaville.

cana

Margaritaville® Island Reserve Cap Cana sadrži 228 apartmana i 40 ultra-luksuznih vila, kao i veliko „zabavno selo“ koje je epicentar događanja u kompleksu sa svakodnevnim nastupima glazbenika na dvije pozornice, 10 restorana i barova, spa centrom svjetske klase brenda St. Somewhere Spa i drugim pogodnostima. Kutak za spa uživanje prostire se na čak 11.000 kvadratnih metara, a u okviru njega je i prostor za hidroterapiju koji uključuje jedinstvenu biljnu parnu sobu, suhu saunu i tuš s mirisnom kromoterapijom, hidromasažnu kadu, polarnu lagunu, senzorni bazen te termalne ležaljke. U dijelu koji je posebno prilagođen djeci najmlađi mogu iskusiti veliki broj zanimljivih aktivnosti u umjetničkoj zoni, na satovima kuhanja ili tijekom eksperimenata u „ludom“ laboratoriju, kao i na pidžama zabavama i filmskim večerima.

Za više informacija o posvećenosti zdravlju, sigurnosti i sanitarnim uvjetima u resortu kliknite na link.

O hotelskom lancu Karisma Hotels & Resorts

Karisma Hotels & Resorts je nagrađivana luksuzna hotelska grupacija koja posjeduje i upravlja impresivnim portfolijom nekretnina u Latinskoj Americi, Karibima, Meksiku i Europi. Obuhvaća sljedeće brendove: Margaritaville® Island Reserve by Karisma; El Dorado Spa Resorts by Karisma; Azul Beach Resorts by Karisma; Generations Resorts by Karisma; Karisma Villas; Hidden Beach Resort by Karisma; Nickelodeon Hotels & Resorts; Margaritaville® St. Somewhere™ by Karisma Punta Coco. Hoteli su nagrađivani najvišim priznanjima u industriji, kao što je nagrada „100 najboljih hotela na svijetu“ i „30 najboljih hotela u Kankunu“ časopisa Conde Nast Traveler, zatim priznanje „Najbolji hoteli za romantiku“ po izboru putnika portala TripAdvisor i hotelske prestižne nagrade „AAA pet dijamanata“ i „AAA četiri dijamanta”. Karisma Hotels & Resorts podržava zaposlene i lokalnu zajednicu, dok gostima pruža autentična iskustva, a posjeduje i svjetsko priznanje za suosjećajan i kreativni pristup menadžmentu ugostiteljstva i inovacijama proizvoda.

O resortu Margaritaville

Margaritaville resorti nalaze se na više od 20 lokacija, uz 20 dodatnih projekata koji su u pripremi, dva objekta za igre i više od 60 restorana. Zaštitni znaci ovog lanca su Margaritaville restoran, nagrađivani JWB Prime Steak and Seafood, te 5 o’Clock Somewhere Bar & Grill. Više od 20 milijuna putnika svake godine posjeti ove resorte, a gostima je dostupna i kolekcija proizvoda koja je u skladu s Margaritaville životnim stilom, kao što su odjeća, obuća, blenderi za hladne napitke, kućni dekor, satelitska radio stanica i još mnogo toga.

404