Probudite svoj „free spirit“ uz Ivanu Mišerić, Ivanu Banfić i Borisa Blažinića

0
FREE

Vjerojatno će zazvučati kao klišej, ali zaista nikada nije kasno početi živjeti život kakav želite i zaslužujete. Jer ipak imate samo jedan život, ali ako ga proživite kako treba, i to će vam biti dovoljno.

Pa, ako na početku još jedne godine kontemplirate o svom životu i donosite odluke koje će vas približiti vašem free spiritu, 14. izdanje magazina Naturala Life, izdavačke kuće Nativa Media, je kao stvoreno za vas. I ovaj broj možete odmah po izlasku preuzeti i čitati online potpuno besplatno, a tiskano izdanje kupiti na kioscima Tiska i drugim prodajnim mjestima.

Inspirativni sugovornici koji su doprinijeli stvaranju sadržaja još su nas jednom podsjetili da živjeti život pod vlastitim pravilima nije utopija, nego pravo i potreba. Tako je jedan od free spirita u ovome broju poznata radijska voditeljica Ivana Mišerić koja autentičnim glasom svakoga radnog jutra budi uspavane Hrvate, ali i kolumnistica i spisateljica Andrea Andrassy.

FREE

Pridružuje im se i fotograf Iztok Bončina koji je davnih dana zaključio da jedini autoritet pod kojim može živjeti je onaj vlastiti. S njim bi se složili pisac i model Dean Pelić, skladatelj Matej Meštrović te pjevačica Ivana Banfić, koji su također odlični primjeri osoba koji su uvijek živjeli ‘po svom’.

Ovoj probranoj ekipi, pridružio se i James Nestor, autor uspješnice ‘Dah – nova znanost o izgubljenom umijeću disanja’.

A da smo mi sami uistinu jedini režiseri svog života potvrdio nam je i psiholog Boris Blažinić, široj javnosti poznat kao jedan od eksperata u TV showu „Brak na prvu“.

Pa, bilo da želite režirati dramu, komediju ili pustolovni film, magazin Naturala Life je tu da vam pruži smjernice te vas inspirira da u novoj 2022. godini uzmete stvari u svoje ruke i (napokon) počnete živjeti život kakav želite.

Časopis Naturala Life kupi na odabranim prodajnim mjestima po cijeni od 23 kune i uživaj u sadržajima koji inspiriraju i mijenjaju perspektivu. Online izdanje čitaj besplatno na servisu Issuu.

Promaknula su ti prethodna izdanja časopisa Naturala Life i Naturala Health? Pročitaj ih online!

NATIVA MEDIA PR