Red letećih krastavaca u Muzeju Mimara održao je Jedno neobično događanje i predstavio Jedan neobičan balon

0
Hendrick's

U nezaboravnom ugođaju Muzeja Mimara sinoć je održano Jedno neobično događanje u produkciji Reda letećih krastavaca. Glavna zvijezda večeri bio je najneobičniji i najposebniji balon na vrući zrak koji je ikada letio hrvatskim zračnim prostorom – Most Unusual Balloon, a Red letećih krastavaca ga je postavio na igralište iza Muzeja Mimara omogućivši brojnim gostima jedinstveno iskustvo leta balonom. Čak niti snijeg nije spriječio brojne zainteresirane da uskoče u ovo neuobičajeno prijevozno sredstvo, koje plovi nebom hvatajući različita strujanja zraka, i pobjegnu od konvencionalnosti, prihvate neobičnost kao stil života te postanu beskompromisni znatiželjnici.

Hendrick's
Brojni su gosti, među kojima glumac Rene Bitorajac, pjevačica Tena Vodopija, koreograf Igor Barberić, modna dizajnerica Lana Puljić, fotograf Goran Perešin, model i stilistica Greta Gardner, poduzetnica Jasmina Bagarić i bivši košarkaš Dalibor Bagarić, glazbenik Jurica Pađen, PR stručnjakinja Ines Preindl, influencerice i influenceri Lidija Lešić, Rita Rumora, Marko Medić (Father of Đorđe) i mnogi drugi, imali priliku uživati u brojnim neobičnim sadržajima i iskustvima. Jedno od takvih iskustava bilo je degustiranje i testiranje u posebnoj tamnoj sobi ekstenzije najneobičnijeg gina na svijetu pod nazivom Orbium, koji predstavlja njegovu drugu stranu – tamnu i mističnu.

Hendrick's

Ovaj novi izričaj Hendrick’s Gina obogaćen je dodatnim ekstraktima kinina, pelina i cvijeta plavog lotusa, a kreirao ga je glavna Hendrick’sova destilatorica Lesley Gracie koji je postao svjetski poznat po svom kršenju konvencija i pravila infuzirajući gin s esencijama krastavca i ruže. Ovaj put okrenuo je priču u sasvim novom smjeru infuzirajući okuse koji su tradicionalno povezani s klasičnim Hendrick’s destilatima.
Da sve bude u znaku jedinstvenih i drugačijih iskustava pobrinuli su se bendovi Louise i Scifidelity, koji su bili zaslužni za očaravajuće rock, funk i pop zvukove do kasno u noć, a u Café Gymnasiumu smještenom u prizemlju Muzeja Mimare servirane su neobične gastro delicije te razni topli i hladni kokteli na bazi gina.