Samsung Galaxy S20 FE novi je miljenik generacije Z, od sutra dostupan i u Hrvatskoj

1
S20 FE

Tvrtka Samsung po prvi je put kreirala pametni telefon po mjeri pripadnika generacije Z. Najnoviji član Galaxy S20 serije – Samsung Galaxy S20 FE – u Hrvatskoj je dostupan od petka, 2. listopada 2020., po cijeni od 4.999 HRK. Riječ je o premium pametnom telefonu kojeg odlikuju kamere s ugrađenom umjetnom inteligencijom, baterija koja traje cijeli dan[1], te dizajn u šest modernih nijansi – nebesko crvenoj, narančastoj, ljubičastoj, zelenoj, plavoj i bijeloj[2].

Samsung Galaxy S20 FE je pametni telefon koji je u cijelosti stvoren po mjeri obožavatelja Galaxy serije i pripadnika generacije Z. Bez obzira radi li se o ljubiteljima fotografije, gejminga ili onima koji na svojim društvenim mrežama objavljuju ono što ih nadahnjuje, Galaxy S20 FE ima ono najbolje. Najnoviji uređaj tvrtke Samsung usklađen je i s elementima dizajna karakterističnih za Galaxy S20 seriju.

Budući da pametne telefone gotovo da i ne ispuštamo iz ruke, jako je bitno da sve od dizajna do izvedbe na našem telefonu bude besprijekorno te da odgovara stilu i osobnosti svakog pojedinca. Zato je Galaxy S20 FE pametni telefon dostupan u čak šest boja. Uz Galaxy S20 FE korisnici mogu fotografirati živopisne fotografije čak i pri slabom osvjetljenju. Uređivanje i dijeljenje fotografija i videozapisa važno je svakom korisniku, zbog čega se Samsung pobrinuo da olakša stvaranje i uređivanje zapanjujućih fotografija i videozapisa u stvarnom vremenu.

Kako je generacija Z poznata kao izuzetno društveno angažirana, Galaxy S20 FE ima već instaliranu aplikaciju Samsung Global Goals. Zahvaljujući toj Samsung aplikaciji, milijuni ljudi iz preko 170 zemalja mogu se ujediniti oko globalnih ciljeva Ujedinjenih naroda i tvrtke Samsung, i tako pomoći svijetu da ostvari potrebni napredak do 2030. Angažmanom Galaxy obožavatelja putem aplikacije Samsung Global Goals već je prikupljeno preko 1 milijun USD donacija za Program Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP).

Više informacija o omiljenom pametnom telefonu generacije Z možete pronaći na https://www.samsung.com/hr/smartphones/galaxy-s20/galaxy-s20-fe/. 

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics inspirira svijet i oblikuje budućnost svojim inovativnim idejama i tehnologijama. Samsung postavlja nove standarde u svijetu televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih kućnih uređaja, mrežnih sistema, kao i rješenja u području memorije, LSI sistema i LED uređaja. Za najnovije vijesti, molimo vas da posjetite stranicu Samsung Newsroom na https://news.samsung.com/global/.

[1] Procjenjuje se prema profilu upotrebe prosječnog / tipičnog korisnika. Stvarni vijek trajanja baterije ovisi o mrežnom okruženju, korištenim značajkama i aplikacijama, učestalosti poziva i poruka, i mnogim drugim faktorima.

[2] Dostupnost boja može varirati ovisno o zemlji i dostupnosti kod operatera.

MILLENIUM PROMOCIJA